Henkilökohtaista raportointia ilman lisätyötä

Järjestelmiemme pääkäyttäjänä voit toimittaa valmiit talousraportit automatisoidusti kohdehenkilöille. Tämän lisäksi voit tarjota vastuuhenkilöille mahdollisuuden seurata vastuuyrityksiään ja -kohteitaan itsenäisesti tietokoneella, puhelimella, tabletilla sekä www-selaimella.

Henkilökohtainen talousraportointi

Henkilökohtaiset raporttipaketit

Raportointijärjestelmissämme voit määritellä raportoinnin kohdehenkilöt ja luoda jokaiselle yksilöllisen raporttipaketin (raportit, raportoitavat yritykset ja laskentakohteet).

Henkilökohtaisten raporttipakettien ansioista talousraportointi perustuu tarkasti jokaisen vastaanottajan omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Raporttien automaattinen jakelu

Raporttien automaattinen jakelu

Valmiit raportit ja henkilökohtaiset raporttipaketit voit ajastaa toimitettavaksi (esimerkiksi jokaisen kuukauden 15. päivä) automaattisesti kaikille kohdehenkilöille.

Järjestelmä lähettää vastaanottajakohtaiset raporttipaketit ja liitetiedostot sähköpostitse tai tallentaa ne kohdehenkilön verkkokansioon pdf-muodossa.

Vaihtoehtoisesti voit tarjota kohdehenkilöille taloustiedon reaaliaikaisena Viewer-seurantajärjestelmämme kautta.

Raportit voidaan toki milloin tahansa päivittää ja toimittaa myös manuaalisesti.

Talousraporttien seurantajärjestelmä

Ei vaadi käyttöoikeutta taloushallinnon ohjelmaan

Raporttien vastaanottajilta tai Viewer-seurantajärjestelmää käyttäviltä ei vaadita käyttäjälisenssiä tai pääsyä taloushallinnon ohjelmaan.

Viewer-käyttäjätunnuksella voit kirjautua raportointiin kaikilta käyttämiltäsi laitteilta (käyttäjätunnus ei ole sidottu tiettyyn päätelaitteeseen).

Tietokoneella, mobiililaitteella ja
www-selaimella

Viewer-seurantajärjestelmämme on käytettävissä tietokoneella sekä internetin kautta www-selaimella, tabletilla ja älypuhelimella.

Seurantajärjestelmän näkymä mukautuu käyttäjälle annettujen raporttien, kohteiden, tilien, lukuoikeuksien ja työkalujen mukaan.

Talousraportointi tietokoneella, mobiililaitteella ja www-selaimella

Yksinkertainen ratkaisu moniin eri tarpeisiin

Automatisoitu raporttien jakelu säästää omaa työaikaasi ja se tarjoaa organisaatiolle täysin uusia mahdollisuuksia taloustiedon jakamiseen.

Sisäiseen raportointiin

Järjestelmämme soveltuvat hyvin organisaation sisäisen raportoinnin automatisointiin.

Järjestelmät huolehtivat, että vastuu-henkilöillä on jatkuvasti saatavilla heille tarpeellinen taloustieto - haluamassaan muodossa ja tarvittaessa reaaliaikaisena.

Asiakasraportointiin

Tilitoimistot voivat hyödyntää raportointijärjestelmiämme asiakasraportoinnin automatisoinnissa. Järjestelmät muistavat asiakaskohtaisesti muun muassa raporttipaketit ja tilikartat.

Automaattisuus poistaa lisäksi virheet ja säästää kirjanpitäjien työaikaa.

Arkistointiin

Ajastetun kansiotallennustoiminnon ansiosta jakelujärjestelmämme soveltuu erinomaisesti myös talousraporttien automaattiseen arkistointiin.

Järjestelmä tallentaa halutut raportit valituilta yrityksiltä ja laskentakohteilta määriteltyihin arkistokansioihin.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous Accuna-ohjelmistoista!

Pyydä tästä maksuton tarjous Accuna-ohjelmistoista sähköpostiisi.
Tarjouksen pyytäminen on maksutonta ja se ei sido sinua mihinkään.