fbpx

Ota yhteyttä

Uutinen | 24.8.2021

Etsimme ohjelmistokonsulttia


 

Rekry päättynyt: Kiitos hakijoille

Oulu, Vantaa, Tampere, Jyväskylä, Kajaani tai mahdollisesti etätyö

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä tarvitsemme vahvistusta ohjelmistokonsulttiemme joukkoon. Haluatko työskennellä innovatiivisessa ja kunnianhimoisessa asiantuntijatyöyhteisössä, joka kehittää alansa johtavia ohjelmistoja? Hae osaksi työyhteisöämme ja lähde kanssamme matkalle älykkäämmän johtamisen ja suorituskykyisemmän liiketoiminnan maailmaan.

talgrafilaiset-talgraf oy.


Työntekijähaastattelussa ohjelmistokonsulttimme Tuomas:

URATARINA – TUOMAS Nuorteva


Sinustako uusi ohjelmistokonsulttimme?

Ohjelmistokonsulttinamme toimit vahvana osaajana ohjelmistojemme käyttöönotto- ja koulutustehtävissä. Työskentelet asiakkaidemme luona tai palvelet asiakkaitamme puhelimen ja etäyhteyksien avulla. Käyttöönotto- ja koulutustehtävien lisäksi työpäiväsi sisältävät asiakasviestintää sekä asiakkaiden neuvontaa niin yksin kuin yhdessä mahtavan asiakastukemme kanssa.

Tehtäviisi kuuluu myös monipuolisia asiantuntijatöitä niin teknisestä näkökulmasta kuin liiketoimintatiedon hyödynnettävyyden näkökulmasta. Saat tehdä työtä, jolla on merkitystä yritysten ja yrittäjien jokapäiväiseen arkeen.

Ketä etsimme?

Voit olla jo kokeneempi tai urasi alkuvaiheilla oleva kaupallisen tai ICT-alan asiakaspalvelun ammattilainen. Takataskussa ei siis tarvitse olla vuosien työkokemusta, mutta nostamme hattua, jos sitäkin löytyy – erityisesti toimialaltamme.  Pääasia kuitenkin, että sinulla on hyvä asenne sekä kyky oppia ja soveltaa uusia asioita.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisulähtöisyyttä, intoa ja halua kehittyä sekä kykyä johtaa hyvää työtä omatoimisesti hyvän yhteistyön siivittämänä. Etsimämme ohjelmistokonsultti on innostava ja aidosti asiakkaasta kiinnostunut tiimipelaaja, joka haluaa omalla työpanoksella ja asenteella ylläpitää ja kehittää Talgraf Oy:n korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

Minkälainen työyhteisö olemme?

Työssäsi sinua tukee avoin, reilu, rohkea ja eteenpäin katsova työyhteisö, jota innostaa aito halu auttaa asiakkaita. Innostamme asiakkaitamme paitsi ohjelmistollamme myös aidosti asiakkaidemme tarpeista ja tavoitteista kiinnostuneella asenteellamme. Toimintamme keskiössä on vahva asiakastyytyväisyys palveluumme ja tuotteeseemme sekä kokemus mitä parhaimmasta asiakaskohtaamisesta.

Yhteisömme ytimessä on mukavat työkaverit, vahva asiantuntemus, reippaan rempseä ja asiallinen yhteistyöilmapiiri sekä molemminpuolinen luottamus ja arvostus. Jaamme tietoamme ja kehitämme toimintamallejamme sekä itseämme niin työntekijöinä kuin ihmisinä.

Työtä asiakkaidemme menestykseksi teemme eri puolilta Suomea ja pidämme vahvaa yhteisöllisyyttä arvossa. Tiiviissä ja vuorovaikutteisessa asiantuntijayhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 26 eri alan osaajaa etänä tai työpisteillämme. Fyysisiä työpisteitä meillä on Oulussa, Vantaalla, Kajaanissa, Jyväskylässä ja Tampereella. Työtä voit kuitenkin tehdä sieltä missä voit hyvin.

Työntekijähaastattelussa ohjelmistokonsulttimme Tuomas:

URATARINA – TUOMAS Nuorteva

Miksi juuri meille töihin?

Työntekijöillemme tarjoamme vakaan työpaikan, vastuullisen arvopohjan  sekä kilpailukykyisen ansiotason. Tuemme jokaisen ammatillista kehittymistä osaamispolkunsa alussa olevista tulevaisuuden asiantuntijoista kokeneisiin ammattilaisiin, kunkin tarpeen mukaan. Vakavaraisena, kasvava ja kehittyvänä yhteisönä huolehdimme jokainen toistemme hyvästä työpäiväkokemuksesta sekä siitä, että meillä on vastapainoa mukavien työtehtäviemme rinnalle.

Yhteishenki
Ideat kasvavat meillä yhdessä ja kehitämme innovatiivisia ratkaisuja yhteisöllisesti hyvässä hengessä.

Kokeilukulttuuri
Kokeilemme rohkeasti uutta ja teemme aina parhaamme. Välillä inhimillisesti saatamme erehtyä, mutta opimme nopeasti.

Kouluttautuminen
Investoimme henkilöstömme ja yhteisömme kehittymiseen. Kannustamme toisiamme jatkuvaan oppimiseen sekä ihmisenä kehittymiseen.

Hyvinvointi
Tarjoamme hyvät työtilat ja sinulle sopivat työvälineet sekä monipuoliset henkilöstöedut terveytesi ja hyvinvointisi tueksi. Työtä voit tehdä tietysti juuri siellä, missä voit hyvin.

Vastuullisuus
Vastuullinen toimintatapa kumpuaa arvoistamme, jotka ohjaavat tekemistämme. Avoin ja reilu suhtautuminen toisiimme on vastuullisen ja hyvinvoivan työyhteisömme perusta. Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. IT-laitteet kierrätämme vastuullisesti.

Ylpeydenaiheita
Yhdessä voimme olla ylpeitä supertyytyväisten asiakkaidemme menestyksestä, edelläkävijän tuoteperheestä sekä loistavasta työyhteisöstä. Saamme tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Kipinöikö?

Jos saimme kipinän syttymään, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.9.2021 mennessä palkkatoiveellasi varustettuna osoitteeseen rekry@talgraf.fi. Käsittelemme hakemuksia koko ajan.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa asiakkuusjohtajamme Renne Pöysä. Tavoitat Rennen tiistaina 31.8. klo 14-16 puhelinnumerosta 045-114 1141.

Kaipaamme sinua jo nyt ja toivomme saavamme sinut yhteisöömme mahdollisimman pian!

Rohkeina, Reiluina ja Rajattomina,

Talgrafilaiset

 


Talgraf Oy somessa:
LinkedIn
Facebook
Instagram


 

Talgraf Oy on suomalainen perheyritys ja positiivisella tavalla ylpeä siitä. Olemme Suomen johtava yritys omalla kapealla toimialallamme. Tarjoamme yrityksille ja niiden sidosryhmille liiketoiminnan suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoratkaisuja ja palvelualustoja.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme ovat tuhannet yritykset, sadat tilitoimistot ja rahoittajat, lukuisat ohjelmistotalot sekä monet muut yritysten sidosryhmätoimijat yhden hengen yrityksistä aina alan suurimpiin toimijoihin saakka.

 


Jaa somessa:

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille