fbpx

Ota yhteyttä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Onko asiakkaiden auttaminen lähellä sydäntäsi ja tekninen kyvykkyys vahvuutesi, liity joukkoomme!

 

Jos edessäsi on työharjoittelu, opintojen lopputyö tai elämänvaihe, jossa haet urallesi markkinoinnillisia haasteita, tämä voi olla juuri se oikea tehtävä sinulle. Ympärillesi saat parinkymmenen hengen työyhteisön ja huumorista tinkimättömät kollegat, jotka tukevat sinua työskentelysi aikana. Jos innostuit, niin lue lisää täältä.

 

Haluatko työskennellä innovatiivisessa ja kunnianhimoisessa työyhteisössä, joka kehittää alansa johtavia ohjelmistoja? Meillä ei jäykistellä, vaan olemme kiinnostuneita ihmisistä roolien takana. Jokaisen persoona saa näkyä. Meillä on matala hierarkia ja suoraviivainen toimintakulttuuri, mikä tekee meistä ketteriä reagoimaan muutoksiin ja pääsemään tavoitteisiin.

Sinulta odotamme erityisesti nälkäisyyttä jatkuvaan kehittymiseen. Tahdot haastaa niin itsesi kuin tiimisi löytämään uusia, entistä parempia ratkaisuja. Sovit meille myös, jos olet kiinnostunut asiakkaiden auttamisesta. Meidät tunnetaan kyvystämme tehdä monimutkaisesta ymmärrettävää, olipa asiakas sitten etsimässä itselleen sopivaa ohjelmistoa tai apua sen käyttämiseen. Tämän mahdollistavaa asennetta odotamme myös sinulta.

 

Etsimme Oulun tai Vantaan toimipisteeseemme innostunutta ja kehittymishaluista

 

SOVELLUSASIANTUNTIJAA

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä tarvitsemme vahvistusta asiantuntijasankareidemme joukkoon. Tehtäviäsi ovat taloushallinnon graafisen raportointi- ja budjetointijärjestelmän Helpdesk-palvelut sekä asiakkaidemme luona tapahtuvat asennus- ja koulutuspalvelut.

Sovellusasiantuntijana tulet työskentelemään asiakkaidemme luona sekä palvelemaan asiakkaitamme puhelimen ja etäyhteyden avulla.

Jos tunnistat näitä piirteitä itsestäsi, niin haluamme sinut mukaan työyhteisöömme!

 • Olet ulospäinsuuntautunut, energinen ja positiivinen tiimipelaaja
 • Tunnet paloa tietotekniikkaan, pidät asiakkaiden auttamisesta ja käytät erilaisia ohjelmistoja luontevasti
 • Opit uusia asioita helposti ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisukyvyt
 • Olet innostunut yritysten talousinformaatiosta ja siihen liittyvistä tehtävistä
 • Haluat omalla työpanoksellasi ja asenteellasi ylläpitää ja kehittää Talgraf Oy:n erittäin korkeaa asiakastyytyväisyyttä

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Voit olla myös valmistumassa oleva opiskelija. Koulutamme sinut tehtävään. Tehtävä on lähtökohtaisesti määräaikainen (1,5 vuoden sijaisuus), mutta jos lunastat paikkasi osaamisellasi, asenteellasi ja intohimollasi, niin voimme palkata sinut osaksi työyhteisöämme. Älä siis emmi hakemuksesi lähettämistä! Työpisteesi sijaitsee Rotuaarilla, Oulun keskustassa tai Vantaalla toimisto- ja liikekeskus Dixissä. Voit aloittaa työsi jo mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
 • Kilpailukykyisen ansiotason ja henkilöstöedut
 • Innostuneet, osaavat ja ihan huippukivat työkaverit
 • Vakavaraisen, kasvavan ja kehittyvän yrityksen

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Jos innostuit tästä paikasta, lähetä hakemus palkkatoiveellasi, cv sekä halutessasi lyhyt videoesittely itsestäsi (1 min.) osoitteeseen sanna.kemppinen@talgraf.fi. Lähetä se viimeistään 16.4.2019. Käsittelemme hakemuksia koko ajan. Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa Toni Kemppinen 050-361 6485 perjantaina 12.4. klo 13-15 välisenä aikana.

Ota yhteyttä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
talousjohdolletilitoimistoillekonserneillekehittajille