fbpx

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Uutinen | 9.9.2019

Sinustako uusi työntekijämme? *Haku päättynyt. Kiitämme hakijoita*

Olemme uuden äärellä ja etsimme ohjelmistosuunnittelijaa kehittämään markkinoiden parasta ja halutuinta tuotetta!

Olemme innostuneita tulevaisuudestamme ja siitä, että kenet saamme seuraavaksi työkaveriksemme. Oletko se sinä, joka juuri luet tätä ilmoitusta?

Uudessa tuotteessamme tulee olemaan useita aikaansa edellä olevia huippuominaisuuksia ja koukuttava käyttäjäkokemus. Taivas on vain rajana, jos sekään. Tehtävämme on tehdä kaikkemme, jotta olemme muutoksen kärjessä tarjoamassa oikeanlaisia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Ideat kasvavat meillä yhdessä ja kehitämme tuotteitamme yhteisöllisesti. Saatamme erehtyä välillä, mutta opimme nopeasti ja teemme aina parhaamme. Emme anna pelon ohjata tekemistämme vaan astumme tulevaisuuteemme rohkein sydämin. Haluamme olla parhaita siinä mitä teemme. Yksilöinä ja joukkueena.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisen ja dynaamisen perheyrityksen tuotekehitysryhmässä, jonka dnasta ja sydämestä kumpuaa vahva pyrkimys huippusuoritukseen. Pääset halutessasi mukaan kaikkiin ohjelmistokehityksen vaiheisiin. Kokeilemme rohkeasti uusia työn tekemisen menetelmiä ja -tapoja. Olemme rohkeita tietämään enemmän ja muuttumaan sekä itse että organisaationa.

Hyvät työvälineet, osaavat ja huumorintajuiset työkaverit, hyvä palkkaus ja palkitsemisen mallit, edelläkävijän tuoteperhe, supertyytyväiset asiakkaat sekä jatkuva rohkeus ja mahdollisuus investoida kehittymiseen tukevat sinua työssäsi. Pyrkimyksenämme on tulevaisuudessa toimia kansainvälisenä kasvuyrityksenä.

Ketä etsimme?

Etsimme jo jonkin verran kokenutta, innostunutta, rohkeaa ja aivonystyränsä likoon laittavaa osaajaa. Perheyrityksenä läheiset ja perhe ovat meille tärkeitä. Haluamme, että sinäkin nukut välillä ja pidät huolta hyvinvoinnistasi ja rakkaimmistasi. Voit työskennellä mistä päin haluat ja sinulla on mahdollisuus muokata työnkuvaasi vahvuuksiesi mukaisesti.

Meidän kanssa tulet pärjäämään hyvin, jos sinulla on hyvä on asenne, olet utelias oppimaan uutta ja löydät ennemmin ratkaisuja kuin ongelmia. Työtehtävissäsi eduksi on JavaScript ohjelmointiosaaminen ja tuotekehitysympäristön osalta Vuen, Vuetifyn, Vuex etc. Vueen liittyvä osaaminen.

Mikäli tunnet poltetta huippusuorituksiin, näet maailman positiivisena ja täynnä mahdollisuuksia, niin olemme kiinnostuneita tutustumaan osaamiseesi tarkemmin. Mikäli innostuit tai jotain liikahti sisimmässäsi, niin älä epäröi hakemuksesi laittamista.

Miten ja milloin?

Pidämme haun auki 31.10.2019 saakka. Voimme rekrytoida myös heti kun löydämme sopivan hakijan.

Lähetä hakemuksesi sanna.kemppinen@talgraf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toni.kemppinen@talgraf.fi , 050 361 6485.

Tutustu henkilöstöömme

Henkilöstö

Toni Kemppinen

Toimitusjohtaja
050 361 6485

Sanna Kemppinen

Hallinto-ja henkilöstöjohtaja
044 533 1704

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
talousjohdolletilitoimistoillekonserneillekehittajille