Talgrafilainen esittäytyy

Asiakkuusjohtaja Renne Pöysä 

  

  1. Kuka olet? 

Opiskelin Kauppakorkeakoulussa laskentatoimea ja sen jälkeen olen ollut 12 vuotta Talgrafin palveluksessa ja suurimman osan tästä ajasta ohjelmistoasiantuntijan tehtävissä, jossa olen viettänyt reilusti yli 1000 päivää asiakkaiden luona käyttöönotto- ja kurssikoulutuksia vetämässä.

Tykkään toimia vuorovaikutuksessa kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa sekä tehdä asioita ja ratkaisuja, joista tulee kestäviä ja toimivia. Pyrin aina löytämään kaikkien näkökulmasta parhaan ratkaisun. Usein tavoite on varsin haastava, mutta tähän pitää pyrkiä.

Vapaa-aika menee vahvasti urheilun parissa. Harrastan tennistä, maantiepyöräilyä, golfia, laskettelua ja kaikkea muutakin urheilua aikataulujen salliessa. Lisäksi toimin 7-vuotiaan poikani jalkapallojoukkueessa valmentajana. Perheeseen kuuluu myös vaimo ja 9-vuotias koripalloileva tyttö.

  1. Mitä työnkuvasi Talgrafilla pitää sisällään? 

Vuoden alusta 2018 alkaen tittelini vaihtui asiakkuusjohtajaksi. Toimin asiantuntijoiden esimiehenä ja hoidan yhteyksiä kumppaneihin ja asiakkaisiin. Olen myös mukana tuotekehityksen apuna uusien ohjelmien ja ominaisuuksien kehittämisessä. Uudistamme jatkuvasti tapoja hyödyntää ohjelmaamme kumppanuuksien kautta ja tarjotaksemme asiakkaille monipuolisempia käyttäjäkokemuksia.

  1. Mitkä ovat työsi parhaat puolet? 

Jokainen päivä on erilainen ja koko ajan on paljon uutta opittavaa. Teen yhteistyötä monien erilaisten ja eri alojen ihmisten kanssa sekä organisaation sisällä kuin myös ulkopuolella. Meillä on yrityksen sisälle saatu kasattua mahtava porukka ja tavoitteet on suunnattu tulevaisuuteen ja kohti uusia hienoja ohjelmistoratkaisuja.

  1. Mitä terveisiä asiakkuusjohtajana haluaisit lähettää lukijoillemme? 

Tilinpäätöskausi on parhaillaan käynnissä, joten tsemppiä rutistukseen ja toivottavasti olette muistaneet käyttää meidän huippuhyvää asiakaspalvelua apunanne, jos olette tarvinneet apua tai vinkkejä!

LinkedIn - Renne Pöysä   Renne Pöysä