Tuotekehityksen ajankohtaista – 12/2018

Talgraf on solminut uuden yhteistyösopimuksen!

Talgraf on sopinut merkittävän yhteistyösopimuksen Strategic Accounting Finland Oy:n kanssa. Yhteistyön tiimoilta Riku Lehtinen ja Talgrafin asiantuntijat ovat työstäneet täysin uutta Kassavirtaennuste-työkalua. Kassavirtaennuste-työkalu pohjautuu Rikun merkittävään kokemukseen ja jo olemassa oleviin työkaluihin, jotka digitalisoidaan Talgrafin asiantuntemuksella. Asiakkaittemme keskuudessa paljon toivottu työkalu lisätään yksinoikeudella Talgrafin tuotevalikoimaan kevään 2019 aikana.

Accunan ulkoasu saa uutta ryhtiä!

Rakennamme parhaillaan täysin uutta Accuna web-katselinta, joka mahdollistaa tulevaisuudessa myös porautumisen. Luvassa on erilaisia toimintaa helpottavia ominaisuuksia, kuten raporttien tallentaminen suosikit-listalle.  Myös Accunan ulkoasu saa uutta ryhtiä, kun ulkoasu päivitetään yrityksen uuden brändin mukaiseksi. Päivityksen yhteydessä yhtenäistämme myös valikkoikkunoita, valintaruutuja, sekä toimintalogiikoita.

Accunan laaja versiopäivitys 1.27 on julkaistu tänään ja pilviasiakkaillemme se on jo automaattisesti päivittynyt. Uuden versiopäivityksen keskeiset uudistukset mainitaan kirjautumisen yhteydessä nousevassa ponnahdusikkunassa, mutta tiedotteen löytää myös Accunasta ”Ohje” -alasvetovalikon kohdasta ”Uusia ominaisuuksia”. Accunan nopeuttamisen lisäksi päivityksessä on toivottuja käytettävyyttä lisääviä ominaisuuksia ja nyt esimerkiksi raporttien yrityskohtaisia värimäärityksiä pääsee määrittämään ”Työkalut” -valikon alta löytyvästä ”Yrityksen asetukset” -kansion yleisistä asetuksista. Uusissa ominaisuuksissa löytyy myös lisäominaisuutena myytävä, vapaavalintaisella kuukausimäärällä toimiva rullaava budjetointi sekä muita budjetoinnin joustavuuteen tähtääviä valintoja.

Koulutuskonseptit Accuna-asiakkaillemme

Haluamme tarjota Accuna-asiakkaillemme muutakin kuin ohjelmistoja. Tästä syystä päätimme panostaa myös asiakkaidemme osaamisen kehittämiseen luomalla ennennäkemättömän koulutuskonseptin! Tulemme järjestämään asiakkaillemme koulutuksia talouden eri teemoista (esim. tunnusluvut, budjetoinnin kehittäminen, konsernitilinpäätös, kassavirtaennusteet) valtakunnallisesti tunnettujen asiantuntijoiden kanssa. Mukaan pääset ostamalla kuukausihintaisen koulutuslisenssin. Ulkopuolisten huippuosaajien lisäksi koulutustarjonta sisältää omien asiantuntijoittemme pitämät, Accunan toimintoihin keskittyvät raportointi- ja budjetointikurssit sekä webinaarimuotoisia osuuksia.

Koulutustarjonnan lisenssit (50€/kk per kpl) ovat yrityskohtaisia, mutta organisaationne voi ostaa useamman kappaleen. Koulutustapahtumiin voi edelleen osallistua myös tapahtumakohtaisella maksulla (Ulkopuolisten kouluttajien kursseilla 795€/henkilö ja Accunakursseilla 390€/henkilö). Koulutuslisenssiä koskevat tiedustelut hoituvat  osoitteen kautta, mutta tulemme pian tiedottamaan tarkemmin koulutustarjonnan ensi vuoden tapahtumista, lisenssien tilaamisesta sekä muista yksityiskohdista!