Liiketoiminnan simulointiohjelma

 

liiketoiminnan-simulointi

 

Yritystoiminta on varsin kompleksinen kokonaisuus. Yrityksen johdon tai tilitoimiston on usein haastavaa hahmottaa, onko esimerkiksi kirjanpidollisen kannattavuuden kasvattaminen myyntimääriä lisäämällä kannattavaa kassavirtatuloksen näkökulmasta. Usein jää havaitsematta myös se, millaisia positiivisia muutoksia liiketoiminnan rahavirtoihin voitaisiin saada aikaan, vaikka käyttöpääomaerämuutosten kautta.

Edellisiä tilanteita helpottaaksemme olemme tuomassa markkinoille aivan uudenlaisen liiketoiminnan simulointiohjelmiston. Uuden simulointiohjelman avulla yritys voi hahmottaa asiakas- ja/tai tuoteryhmäkohtaisten myyntimäärien, -hintojen ja -katteiden, asiakas- tai tuoteryhmäkohtaisten panostusten tai eri käyttöpääomaerien muutosten vaikutusta vuosittaiseen kassavirtaan. Työkalun avulla yritys on valmiimpi tekemään liiketoiminnan rahavirtojen näkökulmasta parhaita päätöksiä.

 

Uusi simulointiohjelmisto tulee saatavaksi myös tilitoimistokäyttöön. Se on loistava tuote erityisesti hiukan jo suuremmille tilitoimistoasiakkaille, joiden sitouttamisen merkitys on usein myös tilitoimistolle ratkaisevaa.

 

Ota yhteyttä

Etusivulle