Tarjolla monipuolisia koulutuksia ja webinaareja

Talgraf on kumppaneilleen enemmän kuin ohjelmistotalo. Me välitämme asiakkaistamme sekä heidän asiakkaistaan. Olemme olemassa, jotta yritykset menestyisivät paremmin.

 

Kuinka-johdan-liiketoimintaa

 

Olemme huomanneet, että parhaimmatkin liiketoiminnan ohjelmistot kaipaavat rinnalleen osaamista. Ilman sitä ne jäävät käyttämättä tai niiden käyttö on puutteellista. Usein samasta syystä ne jäävät myös tarjoamatta niitä mahdollisesti kaipaaville asiakkaille. Puutteellisesta liiketoiminnan suunnittelusta, seurannasta ja puutteelliseen informaatioon perustuvasta päätöksenteosta on haittaa paitsi yritykselle, myös koko yhteiskunnalle.

Jotta liiketoiminta olisi hyvin johdettua ja ohjelmistotyövälineet asiantuntevassa käytössä, tarjoamme asiakkaillemme monipuolista osaamisen kehittämisen tukea. Jatkuvasti kasvavaa suosiota ovat nauttineet erityisesti koulutuslisenssimme. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuutta kehittää osaamista myös suorilla asiantuntija- ja tuotekoulutuksilla sekä supersuosituilla webinaareilla. Webinaareja toteutamme myös räätälöidysti tilitoimistokumppaneidemme omille asiakkaille.

 

Myös Talgraf Plus -palveluna tarjottavat kassaennustekonsultaatiot ovat olleet suosittuja hiukan jo kokoa saavuttaneiden yritysten keskuudessa. Konsultaatioon osallistuvat yritykset ovat olleet erityisen kiinnostuneita nimenomaan kassavirtatulosperusteisen johtamismallin aikaan saamista hyödyistä talouden, henkilöstöjohtamisen sekä koko liiketoiminnan kehittämistyöhön.

 

Koulutukset & Webinaarit

Ota yhteyttä

Etusivulle