Uusi ulkoasu ja entistä laajemmat ominaisuudet

accuna-uusi-ulkoasu

Tilitoimistoasiakkaillamme laajasti käytössä oleva Accuna-ohjelmisto saa kaivatun ulkoasu- päivityksen vuoden alkupuolella. Uuden ulkoasun lisäksi Accunaa on kehitetty lukuisilla käyttäjää helpottavilla ominaisuuksilla.

 

Ulkoasu-uudistus pitää sisällään mm. seuraavaa:

  • Uusi selkeä käyttöliittymä
  • Uusi värimaailma
  • Raporttien graafinen ilme uudistettu
  • Helppokäyttöiset valikot ja työkalut
  • Web- ja mobiiliversiossa uusia ominaisuuksia (esim. porautuminen ja suosikkiraportit)

 

Accunaan on tuotu myös uusia tuotteita. Viime vuonna ohjelmistomme osaksi kehitetty pitkän aikavälin Kassaennuste on saanut laajan suosion tilitoimistojen keskuudessa. Enää yritysten ei tarvitse ennustaa kassaansa pelkän historia- tai reskontrapohjaisen tiedon varassa, vaan heillä on mahdollisuus tarkastella kassansa riittävyyttä sellaisessa aikaperspektiivissä, johon he voivat omilla toimillaan vaikuttaa.

Kassaennuste huomioi laskelmissaan automaattisesti yrityksen historian lisäksi myös budjetoidun tulevaisuuden, käyttöpääomaerämuutokset, lainat, investoinnit sekä oman ja vieraan pääoman erien muutokset. Se mahdollistaa myös monipuolisen skenaariosuunnittelun.

Talgrafin kassaennuste on kehitetty yksinoikeudella yhdessä Strategic Accounting Finland Oy:n kanssa, Suomen kokeneimman kassavirta-analyytikon, LJK Riku Lehtisen elämäntyönä kehitetyn algoritmiikan pohjalle.

 

Accunaan on tehty tämän lisäksi myös lukuisia muita uusia ominaisuuksia ja laajennuksia. Saman aikaisesti se integroituu aikaisempaa paremmin yhä useampiin ohjelmistoihin myös kirjanpidon ulkopuolella.

 

Kassaennuste

 

Ota yhteyttä

 

Etusivulle