Budjetit tarkemmiksi laajan hajautuksen kautta

Copart Suomi Oy (aiemmin Autovahinkokeskus Oy) on Accunan käyttöönoton ansiosta pystynyt tuomaan budjetoinnin piiriin myös päällikkötason vastuuhenkilöt. Budjetit ovat nyt entistä tarkempia ja helpompia laatia.

Kaikki mukaan budjetointiin

Accuna Budjetoinnin automaattiset historia- ja vertailutiedot ovat helpottaneet Copart Suomi Oy:n budjetointia merkittävästi. Nyt myös organisaation päälliköt voivat osallistua budjetointiin ilman, että taloustiimiltä vaaditaan ylimääräistä taustatyötä.

– Accuna on tuonut valtavasti helpotusta budjetoinnin vertailutiedon tuottamiseen sekä itse budjetin käsittelemiseen.

– Nyt budjetointiimme voi osallistua suurempi määrä vastuuhenkilöitä, kun tarvittavat taustatiedot tulevat budjettipohjille automaattisesti.

Toteumaseuranta helpoksi

Kaikilla Copart Suomi Oy:n Accuna-käyttäjillä on reaaliaikainen pääsy taloushallinnon tuottamaan tietoon ja budjettien toteumaseurantaan. Tämä on lisännyt taloudellisen näkökulman ymmärtämistä organisaatiossa.

– Käyttäjät voivat käyttöoikeuksiensa rajoissa tarkastella kohteitaan ja toteumia sekä verrata näitä budjetteihin silloin, kun käyttäjille itselleen sopii.

– Aiemmin raporttien jakaminen piti suorittaa erikseen, eikä tarkennuksia saanut, kuin taloushallinnon kautta. Sanoisin, että taloustieto ei oikeastaan ollut organisaatiomme käytössä ennen Accunaa ja sen mahdollistamaa porautumista pintaa syvemmälle.

Koetut hyödyt

  • Budjetointiin on helpompi osallistua myös päällikkötasolta.
  • Nopeampi ja laajempi talouden historiatiedon jakaminen.
  • Tarkentavat kyselyt eivät enää työllistä taloustiimiä.
  • Porautuminen tehostaa budjetointia ja toteumavertailua.
  • Taloudellisen näkökulman ymmärryksen lisääntyminen.
  • Käyttäjän kannalta oleellisen tiedon helppo tuottaminen.

 

Copart Suomi Oy on vuonna 1966 perustettu auto- ja liikennevakuutustoimintaa harjoittavien vakuutusyhtiöiden omistama yritys. Yrityksellä on toimipisteet Espoossa, Pirkkalassa ja Oulussa sekä 21 välivarastoa ympäri Suomea.

Copart Suomi Oy palvelee myös logistiikkaan, vahinkotarkastukseen sekä ajoneuvojen tekniseen tutkintaan liittyen ja on osa ajoneuvojen virallista kierrätysjärjestelmää. Yrityksen palveluksessamme on yli 70 ajoneuvotekniikan ja varaosamyynnin ammattilaista.