Etsimme ohjelmistosuunnittelijaa

Etsimme ohjelmistosuunnittelijaa kehittämään alansa parhaimmistoa edustavaa ohjelmistotuoteperhettämme.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä pienen ja dynaamisen yrityksen tuotekehitysryhmässä, jonka identiteetistä kumpuaa vahva pyrkimys huippusuoritukseen. Pääset halutessasi mukaan kaikkiin ohjelmistokehityksen vaiheisiin. Sinulla on mahdollisuus muokata työnkuvaasi vahvuuksiesi mukaisesti. Osaavat ja mukavat työkaverit tukevat sinua työssäsi.

Mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi Talgraf Oy tarjoaa sinulle turvallisen työpaikan, hyvän ansaintatason ja mainiot henkilökuntaedut sekä hyvät työvälineet ja työskentelytilat työsi tekemistä varten. Lisäksi saat työskennellä rennossa ja tasa-arvoisessa työilmapiirissä, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä organisaatiotasoiseen vaikuttamiseen.

Työssä tarvitset olio-ohjelmoinnin osaamista, esim. C#, C++ tai Java. Tuotekehitysympäristönäsi tulee olemaan Microsoft Visual Studio 2015, C#.

 

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn tiimityöskentelyn rinnalla sekä halua toteuttaa laadukasta ja kestävää koodia. Tietotekniikan harrastuneisuus katsotaan eduksesi.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@talgraf.fi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat työnkuvaan ja työehtoihin liittyvissä asioissa Toni Kemppinen, 050 361 6485, toni.kemppinen@talgraf.fi ja ohjelmistokehitykseen liittyvissä asioissa Teemu Korhonen, 040 832 8488, teemu.korhonen@talgraf.fi

Takaisin edelliselle sivulle

Lisää uutisia