Etsimme tuotepäällikköä

Etsimme Oulun tai Vantaan toimipisteeseemme osaavaa, innostunutta ja visionääristä Tuotepäällikköä ottamaan vastuun alansa parhaimmistoon lukeutuvan ohjelmistotuoteperheemme kehittämisestä.

 

Tuotepäällikkönä vastaat tuotevision ja -strategian ylläpidosta sekä tuoteportfoliomme uusien tuotteiden sekä tuotekonseptien kehitystyöstä. Vastuullesi kuuluu kehitystoimenpiteiden kartoittaminen ja priorisointi sekä valittujen toimenpiteiden toteutumisen seuranta. Menestyäksesi tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä ulkoisten asiakkaidemme sekä sisäisten asiantuntijoidemme parissa. Olet yrityksemme johtoryhmän jäsen.

Toimintatapoihisi kuuluu kehittää tuotteita proaktiivisesti asiakas- ja markkinatarpeiden pohjalta. Sinulle ovat tuttuja niin käyttäjätutkimus ja -testaus, tuotedesign ja palvelumuotoilu kuin ohjelmistotuotteiden prototypointikin. Tunnet hyvin teknologian sovellusmahdollisuudet sekä toteutuskelpoisuuden arvioinnin. Toimit luontevasti liiketoiminnan, käyttäjäkokemuksen sekä teknologian rajapinnoissa. Osaat työskennellä ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien mukaisesti.

 

Odotamme Tuotepäälliköltä tietotekniikan alan koulutusta tai vahvaa kokemusta sekä talouden ja kirjanpidon tuntemusta. Sinulla on näyttöjä tietojärjestelmäosaamisesta sekä niiden soveltamisesta asiakastarpeisiin. Kokemusta talousinformaatio-ohjelmistoista pidetään etuna. Henkilönä olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja kehityshakuinen. Omaat järjestelmällisen työskentelytavan, hyvät vuorovaikutustaidot sekä vahvan asioiden edistämiskyvyn. Osaat pukea monimutkaisenkin kokonaisuuden ymmärrettävään muotoon.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä pienen, dynaamisen ja vahvan menestysidentiteetin omaavan yrityksen tuotekehityksen kärjessä. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle startup- henkisen työympäristön, hyvän ansaintatason ja mainiot henkilökuntaedut sekä hyvät työvälineet ja työskentelytilat työsi tekemistä varten. Lisäksi saat työskennellä rennossa ja tasa-arvoisessa työilmapiirissä, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä organisaatiotasoiseen vaikuttamiseen.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@talgraf.fi 4.3.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Kemppinen, puh. 050 361 6485 tai toni.kemppinen@talgraf.fi

Takaisin edelliselle sivulle

Lisää uutisia