fbpx

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rahoittajalle ja sijoittajalle

Raportit ajallaan ja vertailukelpoisessa muodossa

Rahoittajana tai sijoittajana joudut tekemään työssäsi vaikeita päätöksiä, joiden tueksi tarvitset luotettavaa, ajantasaista ja ennen kaikkea vertailukelpoista tietoa. Usein yritysten  raportit eroavat esitystavoiltaan ja tiedoiltaan paljon, jolloin niiden vertailu on haastavaa. Ohjelmistomme avulla voit järjestellä yritysten tiedot muotoon, josta pystyt helposti tarkastelemaan tärkeitä arvoja, kuten yrityksen maksukykyä, vakavaraisuutta ja kannattavuutta.

Meillä ohjelmistojen suunnittelun lähtökohtana on taloustiedon helppo saatavuus ja lukeminen. Ohjelmistomme kerää tiedot muista ohjelmistoista ja muodostaa automaattisesti graafiset, helposti silmäiltävät raportit. Tietoihin pääset käsiksi missä ja milloin tahansa!

Ohjelmistomme avulla voit vaikkapa tarkastella vakavaraisuusmittareita tai budjettia ja siihen liittyvää seurantaa. Voit myös luoda erilaisia skenaarioita. Ohjelmistossamme voidaan automatisoida muun muassa kovenanttilaskenta, joten säästät sitä käyttämällä myös arvokasta työaikaasi!

Kaiken kaikkiaan moderni taloushallinnon ohjelmisto hyödyttää niin rahoittajia, sijoittajia kuin heidän rahoittamiaan yrityksiäkin. Hyvä ohjelmisto parantaa tietojen saatavuutta ja tekee rahoittamisprosessista sujuvampaa. Tämä lisää molemminpuolista luottamusta.

Henkilöstö

Päivi Karppinen

Myyntipäällikkö
Lappi, Kainuu, Pohjanmaa, Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa
040 588 5905

Joni Kouvo

Myyntipäällikkö
Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala
050 913 3411

Markus Saintola

Myyntipäällikkö
Keski-Suomi, Pohjois- ja Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Päijät-Häme
040 717 8926

Riku Hirvonen

Myyntipäällikkö
Tampere, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Kanta-Häme
050 547 3134

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
talousjohdolletilitoimistoillekonserneillekehittajille