fbpx

Rahoittajalle ja sijoittajalle

Raportit ajallaan vertailukelpoisessa muodossa

Rahoittajalle selkeät ja luotettavat raportit.

Rahoittajana tai sijoittajana joudut tekemään työssäsi vaikeita päätöksiä, joiden tueksi tarvitset luotettavaa, ajantasaista ja ennen kaikkea vertailukelpoista tietoa. Usein yritysten  raportit eroavat esitystavoiltaan ja tiedoiltaan paljon, jolloin niiden vertailu on haastavaa. Ohjelmistomme avulla voit järjestellä yritysten tiedot muotoon, josta pystyt helposti tarkastelemaan tärkeitä arvoja, kuten yrityksen maksukykyä, vakavaraisuutta ja kannattavuutta.

Meillä ohjelmistojen suunnittelun lähtökohtana on taloustiedon helppo saatavuus ja lukeminen. Ohjelmistomme kerää tiedot muista ohjelmistoista ja muodostaa automaattisesti graafiset, helposti silmäiltävät raportit. Tietoihin pääset käsiksi missä ja milloin tahansa!

Ohjelmistomme avulla voit vaikkapa tarkastella vakavaraisuusmittareita tai budjettia ja siihen liittyvää seurantaa. Voit myös luoda erilaisia skenaarioita. Ohjelmistossamme voidaan automatisoida muun muassa kovenanttilaskenta, joten säästät sitä käyttämällä myös arvokasta työaikaasi!

Kaiken kaikkiaan moderni taloushallinnon ohjelmisto hyödyttää niin rahoittajia, sijoittajia kuin heidän rahoittamiaan yrityksiäkin. Hyvä ohjelmisto parantaa tietojen saatavuutta ja tekee rahoittamisprosessista sujuvampaa. Tämä lisää molemminpuolista luottamusta.

 

Sovi etäesittely

Tuotteet