fbpx

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

perinteisistä tilipalveluista kohti yritysneuvontaa – acc orlando

Tilitoimisto ACC Orlando hyödyntää Accuna Raportointi ja Budjetointi -järjestelmiä ennen kaikkea työvälineinä, jotka tuovat tilitoimiston ja asiakkaat entistä lähemmiksi toisiaan.

 

Tuottavuus paranee

– Accunan yhteiskäyttöinen raportointi ja budjetointi on edesauttanut tilitoimistomme profiilin muuttumisessa perinteisistä tilipalveluista kohti yritysneuvontaa tuottaviin tilipalveluihin, iloitsee Samu Haapala ACC Orlandosta.

Asiakkaille annettavat seurantaoikeudet ovat lisäksi parantaneet ACC Orlandon tuottavuutta, kun työaika ei enää kulu PDF-raporttien manuaaliseen lähettämiseen.

– Accuna on meille kokonaisuudessaan työväline, jonka avulla pääsemme lähemmäksi asiakasta ja siten olemme paremmassa asemassa tuottaaksemme yritysneuvontaa, jatkaa Samu.

 

Oleellinen tieto nopeasti

Asiakkaille, jotka vastaanottavat kausiraporttinsa mieluummin sähköpostitse, ACC Orlando tarjoaa PDFraportointia automatisoidusti Accunan kautta.

– Accuna on parantanut myös meidän PDF-raportointia, sillä nykyään voimme lähettää monipuolisia ja havainnollisia PDF-raportteja kaikille asiakkaillemme, ja tarvittaessa tukea tätä vielä asiakaskohtaisilla Viewer-seurantaoikeuksilla, kuvailee Samu.

– Asiakkaamme ovat antaneet kiitosta raportoinnin helppoudesta. Oleellinen ja asiakkaiden tarvitsema tieto löytyy raporteilta nopeasti, Samu kiteyttää vielä lopuksi.

 

Hyödyt

  • Accuna tuo tilitoimiston ja asiakkaan lähemmäksi toisiaan.
  • Tilitoimisto profiloituu laadukkaaksi asiantuntijataloksi.
  • Viewer-seurantaoikeudet parantavat tilitoimiston tuottavuutta.
  • Yritysneuvontapalvelut heijastuvat suoraan tilitoimiston kilpailueduksi.
  • PDF-raportointi automatisoituu ja monipuolistuu.
  • Oleellinen ja asiakkaiden tarvitsema tieto löytyy raporteilta nopeasti.

 

ACC Orlando on mentaliteetiltaan pieni, mutta kooltaan melko suuri tilitoimisto pääkaupunkiseudulla. Toimipisteitä tilitoimistolla on kolme, ja ne sijaitsevat Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Kymmenessä vuodessa ACC Orlando on kasvanut, ja tarjoaa nyt palveluita usealle sadalle pk-yrittäjälle. Ohjaava rooli raporttien ymmärtämiseen sekä päätösten tekemiseen on tilitoimistolle tärkeää ja tämä onkin sisäänrakennettu tilitoimiston palvelulupaukseen.

ACC Orlando haluaa olla pieni, mutta iso toimisto. Pienen toimiston etuna on yrittäjän lähellä oleva yhteistyökumppani ja tiimi, joka tuntee asiakkaan yrityksen. Ison toimiston etuina ovat taas toimivat sijaisjärjestelyt, monipuolinen osaaminen ja laajat yhteistyöverkostot. – ACC Orlando on molempia, iso ja pieni.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
talousjohdolletilitoimistoillekonserneillekehittajille