Budjetointi on yksi laadukkaan johtamisen keskeisistä työkaluista. Sen avulla yrityksen toimintaa ohjataan haluttuun suuntaan ja varsinkin yrityksen taloudellista onnistumista ohjataan ja seurataan aktiivisesti. Monessa yrityksessä budjetointiprosessia kannattaisi päivittää ja ottaa koko prosessi tarkastelun kohteeksi. Liian usein budjetoinnin ohjaamisvaikutus jää marginaaliseksi.

Tässä koulutuksessa saat ajatuksia budjetointiprosessin kehittämiseen ja sen hyödyntämiseen aktiivisen johtamisen välineenä.

Sisältö

  • Budjetointi työkaluna
  • Budjetointi prosessina
  • Budjetointi johtamisen välineenä

Timo Toivanen - TT Valmennus Oy - Talgraf talouskoulutukset.

Timo Toivanen

Timo on yritysvalmentaja ja talouden oivalluttaja sekä TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja. Yritystalouden todellisena moniottelijana Timolla on mm. yli 1000 valmennuspäivän kokemus erilaisista talouden ja yrittäjyyden aiheista. Timon tavoitteena on aiheuttaa kuulijoissaan talouden oivalluksia. Hän haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden, yrittäjyyden ja liiketoiminnan osaajiksi. Timo tekee talouden kielestä kiinnostavaa ja helposti lähestyttävää. Timo on koulutukseltaan KTM (yrittäjyys ja pienyritysten johtaminen).
ttvalmennus.fi