Kohderyhmä

Soveltuu asiantuntijoille, esihenkilöille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat kehittää tiiminsä vuorovaikutusta, hyvinvointia ja tuottavuutta.

Koulutuksen teemat

  • Psykologinen turvallisuus vuorovaikutuksen vahvistajana: Mitä psykologinen turvallisuus on? Miten se edistää tiimin vuorovaikutusta, hyvinvointia ja tuottavuutta? Miten psykologista turvallisuutta voidaan lisätä?
  • Konkreettisia vinkkejä tiimien vuorovaikutuksen vahvistamiseen.
  • Kuinka huomioida etätyön tuomat erityispiirteet vuorovaikutukseen?

Koulutus sisältää tieteellistä tietoa ja konkreettisia vinkkejä, ja osallistujia osallistetaan koulutuksen aikana yhteiseen ”keskusteluun” ajoittain chatin avulla.


Kouluttaja Laura Jääskeläinen - Talgraf Oy webinaarit.

Laura Jääskeläinen

Laura Jääskeläinen on työyhteisökouluttaja sekä ryhmä- ja vuorovaikutusvalmentaja, jolle vuorovaikutuksen vahvistaminen on sydämen asia. Laura yhdistelee koulutuksissaan tieteellistä tietoa ja käytännön vinkkejä, joita hän ammentaa työ- ja organisaatiopsykologiasta, teatterialalta sekä aiemmalta terveystiedon aineenopettajan uraltaan. Työyhteisöjen ja yritysten lisäksi hän kouluttaa opettajia. Hän kirjoitti ryhmäilmiöistä ja ryhmien toiminnan vahvistamisesta kirjan Ryhmä toimivaksi, joka ilmestyi syksyllä 2022.