WEBINAARI 3.9.2021 klo 8.30-10.30

Timo Toivanen, TT Valmennus

Liiketoimintatiedon lukutaito on jokaisen yrittäjän perusoikeus

Liiketoimintatiedon lukutaito on jokaisen yrittäjän perusoikeus webinaari - Talgraf Oy - Timo Toivanen TT Valmennus Oy.

Koulutuksen sisältö

Yrityksen päätöksenteko pohjautuu useimmiten monenlaiseen tietoon liiketoiminnasta. Liiketoiminnassa tietoa muodostuu monesta eri lähteestä ja monilla eri tasoilla. Yksi tärkeä taso ja aspekti on taloudellinen informaatio. Kaikki päättäjät, yrittäjistä koko henkilöstöön, tarvitsevat riittävän osaamisen ja ymmärryksen näihin näkökulmiin.

Tässä koulutuksessa keskitymme päätöksenteossa hyödynnettävään taloudelliseen informaatioon. Mitä asioita meidän päättäjinä pitäisi ymmärtää voidaksemme tehdä laadukkaita valintoja liiketoiminnassa onnistumisen kannalta?

Kaikki päätökset vaikuttavat talouteen, joten meidän pitäisi tunnistaa niiden taloudelliset vaikutukset. Ensin pitää siis ymmärtää liiketoiminnan talouden rakenne ja peruspilarit. Operatiivisessa päätöksenteossa yksi keskeisimmistä tavoitteista on kannattavuuden varmistaminen, joten tämä ymmärrys on yksi keskeisimpiä asioita liiketoimintatiedon lukutaidossa.

Kannattavuuden ymmärrys ei kuitenkaan riitä, koska monessa tilanteessa ”businesspäätös” voi olla laskennallisesti kannattava, mutta kassavirran näkökulmasta toteuttamiskelvoton. Näin ollen kassavirtanäkökulmat kuuluvat myös päätöksentekijän perusosaamiseen. Lisäksi meidän tulisi osata mallintaa päätösten tulevaisuuden vaikutukset, joten talouden suunnittelu on myös yksi perusosaamisista kaikille päätöksentekijöille.

Näitä kaikkia liiketoimintatiedon lukutaitoon liittyviä näkökulmia käsittelemme mahdollisimman ymmärrettävässä muodossa, tehokkaassa kahden tunnin paketissa ja innostavasti.

Pääkohdat kootusti:

  • Yrittäjän talouden peruspilarit ja talouden rakenne
  • Kannattavuus haltuun
  • Hinnoittelu
  • Pikavarmistus kassavirrasta
  • Talouden suunnittelu

Tervetuloa mukaan,
Timo Toivanen, talouden oivalluttaja, TT Valmennus Oy

Kouluttaja Timo Toivanen

”Timo on yritysvalmentaja ja talouden oivalluttaja sekä TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja. Yritystalouden todellisena moniottelijana Timolla on mm. yli 1000 valmennuspäivän kokemus erilaisista talouden ja yrittäjyyden aiheista. Timon tavoitteena on aiheuttaa kuulijoissaan talouden oivalluksia. Hän haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden, yrittäjyyden ja liiketoiminnan osaajiksi. Timo tekee talouden kielestä kiinnostavaa ja helposti lähestyttävää. Timo on koulutukseltaan KTM (yrittäjyys ja pienyritysten johtaminen).” – ttvalmennus.fi

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse koulutuspäivän aamuna. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mahdolliset peruutukset otetaan vastaan 8 vrk ennen koulutusajankohtaa ().

Koulutuksen hinta:

  • Talgrafin koulutuslisenssiläisille maksuton
  • Muille 249€ / hlö (+alv)

Lisätietoa tarvittaessa

Webinaari: Liiketoiminnan lukutaito on jokaisen yrittäjän perusoikeus.
Ajankohta: 3.9.2021 klo 8.30-10.30
Kouluttaja: Timo Toivanen

 

Katso myös muut koulutuksemme sekä Accuna BI-ohjelmiston maksuttomat esittelywebinaarit

Koulutukset -sivulle