Mitä keskeisiä talouslukuja tulisi ymmärtää ja seurata?

WEBINAARI 27.4.2021 klo 9-11

Kouluttajana KTT Toivo Koski, TulosAkatemia Oy

Toivo Koski - Taloudellisten riskien hallinta.

Kouluttaja Toivo Koski

Innostavana ja käytännönläheisenä kouluttajana tunnettu kauppatieteiden tohtori Toivo ”Topi” Koski on yritys- ja talousjohdon kivenkova ammattilainen. Toivon vankka teoriaosaaminen ja käytännönkokemus takaa perusteellisen, asiantuntevan ja ennen kaikkea oivaltavan koulutuspäivän. Esiintyjänä Toivo osaa loistavasti pitää yllä mielenkiintoa ja rentoa ilmapiiriä omalla innostuksellaan asiaa kohtaan sekä osallistavalla tavalla kouluttaa. Kauppakamarit ovat myöntäneet Toivo Koskelle Vuoden Kouluttaja 2015 kunniamaininnan laadukkaasta asiantuntijuudesta sekä erinomaisesta osallistujapalautteesta.

Mitä keskeisiä talouslukuja tulisi ymmärtää ja seurata? – Sisältö

Talouden johtaminen korostuu kaikilla yrityksen tasoilla hieman eri tulokulmilla. Esimerkiksi hallitustyöskentelyn tasolla korostuu vastuukysymykset liittyen tilinpäätökseen ja huolellisuusvelvoitteeseen sekä omistaja-arvon luominen. Johtotasolla korostuu esimerkiksi kannattavuuden parantaminen. Esimiestasolla on suuri vaikutus tuottavuuden kehittämiseen. Rahoittajalla puolestaan korostuu lainanhoitokyvyn arviointi tai oman pääomanehtoisella rahoittajalla yrityksen arvonnousupotentiaalin arviointi.

Webinaarissa käydään läpi talouden johtamista ja siihen liittyviä tunnuslukuja laajasti edelläkin mainituilla tasoilla:

  • Mitä talouslukuja tulisi seurata hallitustasolla?
  • Mitä talouslukuja tulisi seurata yritysjohtotasolla?
  • Mitä talouslukuja tulisi seurata esimiestasolla?
  • Mitä talouslukuja tulisi seurata rahoittajana?

Kenelle koulutus soveltuu

Voit toimia esimerkiksi esimiehenä, yrityksen johdossa, hallituksen jäsenenä, rahoittajana tai työskentelet talousasioiden parissa. Koulutuksesta hyötyy niin talousasioista kiinnostunut alkaja kuin jo kokenut ammattilainenkin.

Koulutuksen avulla ymmärrät paremmin mitä talouden lukuja sinun tulisi seurata työssäsi ja mitä niissä huomioida. Sen lisäksi saat laajan ymmärryksen tärkeästä kokonaiskuvasta.

Olet sitten toimitusjohtaja, yrittäjä, talouspäällikkö, controller, taloussuunnittelija, hallituksen jäsen tai jokin muu siltä väliltä tai ympäriltä, niin tervetuloa ottamaan johtamisen ja talouden tunnusluvut haltuun!

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse koulutuspäivän aamuna.

Koulutuksen hinta:

  • Talgrafin koulutuslisenssiläisille maksuton
  • Muille 249€ / hlö (+alv)

Lisätietoa tarvittaessa

Webinaari: Mitä keskeisiä talouslukuja tulisi ymmärtää ja seurata?
Ajankohta: 27.4.2021 klo 9-11
Kouluttaja: Toivo Koski, KTT, DI, TulosAkatemia Oy

ILMOITTAUtuminen umpeutunut

 

 

Katso myös muut koulutuksemme sekä Accuna BI-ohjelmiston maksuttomat esittelywebinaarit

Koulutukset -sivulle