Sisältöteemat

Kassavirtajohtamisen, seurannan ja ohjauksen merkitys, kun maailma on muuttumassa lähes päälaelleen:

  • Myynti on kuollut. Eläköön ostaminen! Miten voimme kassavirtajohtamisen avulla helpottaa omistajayrittäjien ja toimitusjohtajien tuskaa?
  • Kustannuspohjainen hinnoittelu ei enää toimi. Miten hinnoitella kassavirtapohjaisesti?
  • Kassavirtatulospohjaiset kannustimet, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa
  • Kohoavat kustannukset, hidastuvat prosessit ja inflaatio. Miten riskejä hallitaan ja yöunet turvataan kassavirtatietojen avulla?

Kohderyhmä

Talouden parissa työtä tekevät työntekijät ja asiantuntijat. Koulutus sopii mm. talouspäälliköille, controllereille, kirjanpitäjille, toimitusjohtajille sekä hallituksen jäsenille.


Riku Lehtinen - strategic accounting Finland.

Riku Lehtinen

LJK Riku Lehtinen on Suomen kokeneimpiin kuuluva liikkeenjohdon konsultti, erityisalueenaan talousmallinnus jo vuodesta 1976 lähtien. Riku on pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja Strategic Accounting Finland Oy:ssa, sekä Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen.

Riku Lehtinen on analysoinut neljällä eri vuosikymmenellä yli 6.000 yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin talousyksikön kassavirtojen käyttäytymistä kaikilta toimialoilta ympäri maailmaa – johtamisen, markkinoinnin, tuotannon ym. prosessien, investointien, sopeutusten, erilaisten kannustinjärjestelmien, omistajan vaihdosten, konsernikokonaisuuksien ja niiden osien jne. näkökulmista.

Pääanalyytikko, LJK, Strategic Accounting Finland Oy
0400 22 55 77, , Kaupunkikartano, Ruokorannantie 15, 20900 Turku