Työilmapiirin kassavirtavaikutukset.

Miten työilmapiiri vaikuttaa kassavirran kehittymiseen?

WEBINAARI 18.8.2021 klo 8.30-11.30

Kouluttajana Riku Lehtinen | Pääanalyytikko, Strategic Accounting Finland Oy
sekä vierailijana Kari Kuusisto Strategic Accounting Finland Oy:n toimitusjohtaja.


 

Johtamisen ja työilmapiirin vaikutukset yrityksen menestykseen on tiedostettu jo pitkään. Hyvän työilmapiirin tuoman taloudellisen menestyksen mittaaminen vaikuttaa monesti haasteelliselta, sillä vaikuttavia komponentteja on lukuisia, aina prosesseissa tapahtuvia muutoksia myöden. Löytyy kuitenkin yksi taloudellinen mittari, johon työilmapiirin moninaiset vaikutukset peilautuvat. Tule mukaan kuulemaan lisää.

Työilmapiiri on monisyinen asia, ja monet siihen liittyvät kysymykset mietityttävät yritysten ylintä johtoa. Ohessa muutamia, jotka saatat tunnistaa:

  • Osaajista on pulaa – kilpailu parhaista on kovaa – miten meille huippuosaajia?
  • Huippuosaajat elävät elämäänsä, jossa työ on vain yksi osa elämän kirjoa. Miten saan pidettyä huipputekijät ja miten pystyn sitouttamaan heidät.
  • Kokonaisuuden muodostavat innostajat, tekijät ja mahdollistajat – Miten rakennan yhteisön, missä kaikkien heidän panosta arvostetaan ja johon halutaan kuulua?
  • Johto järjestää joukkueelleen mahdollisuuksia onnistua, kasvaa ja voittaa – huolehdi voimavarat ja välineet sekä olosuhteet kuntoon.
  • Toimintaympäristö voi muuttua nopeastikin ja se saattaa edellyttää sovittujen sääntöjen muuttamista. Suunta, mitä kohti mennään, pitää kuitenkin olla selkeä.
  • Kokonaisuuden ohjaaminen ja suunnan näyttäminen on johdon vastuulla. Johdon vastuulla on myös pitää joukkueensa katse kannattavuudessa ja kassavirroissa.

Työilmapiirin kassavirtavaikutusten lisäksi webinaarissa tutustutaan myös kannustinjärjestelmään, jolla pystytään vaikuttamaan työntekijöiden pysyvyyteen ja kasvattamaan yrityksen vetovoimaa.

Työilmapiirin kehittämisessä löytyy haasteita jatkuvasti. Näitä haasteita on suositeltavaa analysoida ja mallintaa myös taloudellisesti. Webinaarissa kerrotaan case-esimerkkien avulla siitä, miten kyseessä olevia haasteita voidaan Accuna-kassaennusteohjelman avulla mallintaa ja ratkaista.

Työilmapiirin kehittämiseen panostaminen tuottaa enemmän rahaa investoitavaksi ja näin syntyy vapaus valita mihin kertyneen tuoton kohdistaa.

Katso asioita kassavirtojen kautta!

Kouluttaja Riku Lehtinen

Pääanalyytikko, LJK, Strategic Accounting Finland Oy
0400 22 55 77, , Kaupunkikartano, Ruokorannantie 15, 20900 Turku

Kouluttajana toimii LJK Riku Lehtinen. Hän on Suomen kokeneimpiin kuuluva liikkeenjohdon konsultti, erityisalueenaan talousmallinnus jo vuodesta 1976 lähtien. Riku on pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja Strategic Accounting Finland Oy:ssa, sekä Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen.

Riku Lehtinen on analysoinut neljällä eri vuosikymmenellä yli 6.000 yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin talousyksikön kassavirtojen käyttäytymistä kaikilta toimialoilta ympäri maailmaa – johtamisen, markkinoinnin, tuotannon ym. prosessien, investointien, sopeutusten, erilaisten kannustinjärjestelmien, omistajan vaihdosten, konsernikokonaisuuksien ja niiden osien jne. näkökulmista.

Hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse koulutuspäivän aamuna. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mahdolliset peruutukset otetaan vastaan 8 vrk ennen koulutusajankohtaa ().

Koulutuksen hinta:

  • Talgrafin koulutuslisenssiläisille maksuton
  • Muille 299€ / hlö (+alv)

Lisätietoa tarvittaessa

Webinaari: Miten työilmapiiri vaikuttaa kassavirran kehittymiseen?
Ajankohta: 18.8.2021 klo 8.30-11.30
Kouluttaja: LJK Riku Lehtinen

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

 

Katso myös muut koulutuksemme sekä Accuna BI-ohjelmiston maksuttomat esittelywebinaarit

Koulutukset -sivulle