Analytiikka ja tiedolla johtaminen ovat kaikkien huulilla. Tiedon avulla halutaan valaista tilannetta, luoda kattavampaa kokonaiskuvaa ja tehdä parempia päätöksiä. Miten varmistaa nämä myös henkilöstöjohtamisessa? Modernit HR-raportoinnin ja -analytiikan keinot auttavat sinut jo pitkälle, mutta vaikuttava tiedolla johtaminen on muutakin.

Webinaarissa kuulet, mitä mahdollisuuksia moderni HR-raportointi ja henkilöstöanalytiikka tarjoavat johtamisen ja päätöksenteon tueksi – ja miten varmistat hyötyjen laajuuden.Mikä on HR-tiedolla johtamisen vaikutusketju?

  • Mitkä organisaatiokyvykkyydet takaavat vaikuttavia tuloksia HR-tiedolla johtamisesta?
  • Millaisia liiketoimintaan vaikuttavia haasteita henkilöstöanalytiikalla voidaan ratkoa?
  • Mitä osaamisalueita henkilöstöanalytiikan toteuttamiseen tarvitaan?

Webinaari johdattaa sinut modernin HR-raportoinnin ja henkilöstöanalytiikan maailmaan mieleenpainuvalla tavalla. Saat eväitä HR-raportoinnin modernisointiin, henkilöstöanalytiikan hyödyntämiseen ja HR-tiedolla johtamisen kehittämiseen. Tunnistat paremmin, mitä organisaatiosi HR-raportointi kaipaa tukeakseen johtamista ja päätöksentekoa paremmin.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille esihenkilö- ja johtotehtävissä työskenteleville, HR-ammattilaisille sekä HR-analytiikasta, -raportoinnista ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.


Jaana Saramies

Webinaarin puhuja Jaana Saramies (Saratiikka) on henkilöstöanalytiikan sanansaattaja ja HR-tiedolla johtamisen kehittäjä, valmentaja ja konsultti. Jaanalla on pitkä historia taloushallinnosta, erityisesti sisäisen laskennan controller-tehtävistä. Taloudelliset luvut ovat usein yksi vahvimmin organisaatiota ohjaavista voimista, mutta Jaanan näkemyksen mukaan nuokin luvut tulevat ja johtuvat henkilöstöstä. Sen vuoksi hän näkee henkilöstöanalytiikassa ja HR-tiedolla johtamisessa valtavaa potentiaalia tuottaa liiketoimintahyötyä, strategisia ratkaisuja ja kestävää kilpailuetua.

Jaana on myös kirjoittanut yhdessä työhyvinvoinnin ja organisaatiopsykologian asiantuntija Maria Törnroosin kanssa ensimmäisen suomalaisen kirjan henkilöstöanalytiikasta ja HR-tiedolla johtamisesta: Henkilöstöanalytiikka – Mittaa, ymmärrä, menesty (2021).