Taloudellisten riskien hallinta – Toivo Koski

WEBINAARI 11.2.2021 klo 9-11

Kouluttajana KTT Toivo Koski, TulosAkatemia Oy

Taloudellisten riskien hallinta - Toivo Koski - Talgraf Oy.

Kouluttaja Toivo Koski

Innostavana ja käytännönläheisenä kouluttajana tunnettu kauppatieteiden tohtori Toivo ”Topi” Koski on yritys- ja talousjohdon kivenkova ammattilainen. Toivon vankka teoriaosaaminen ja käytännönkokemus takaa perusteellisen, asiantuntevan ja ennen kaikkea oivaltavan koulutuspäivän. Esiintyjänä Toivo osaa loistavasti pitää yllä mielenkiintoa ja rentoa ilmapiiriä omalla innostuksellaan asiaa kohtaan sekä osallistavalla tavalla kouluttaa. Kauppakamarit ovat myöntäneet Toivo Koskelle Vuoden Kouluttaja 2015 kunniamaininnan laadukkaasta asiantuntijuudesta sekä erinomaisesta osallistujapalautteesta.

Taloudellisten riskien hallinta – Sisältö

Riskit ovat osa liiketoimintaa ja taloudellisten riskien hallinta korostuu etenkin talouden huonoina aikoina. Mitä taloudellisia riskejä liiketoimintaan sitten sisältyy ja kuinka näitä tulisi käsitellä? Jotta liiketoiminta pysyy kannattavana ja tulevaisuus valoisana, pitää ajoissa osata tunnistaa eri riskit ja mitä näissä tulee puntaroida. Oikeaoppinen riskien hallinta on elintärkeää, ja sillä voidaan välttää pahin, varsinkin silloin, kun talous ajautuu heikkoon tilanteeseen. Webinaarissa tullaan käsittelemään mm. alla olevia aihealueita:

  • Liikeriskin hallinta
  • Rahoitusriskin hallinta
  • Likviditeettiriskin hallinta
  • Taloudellisten tunnuslukujen heikkouksia ja vahvuuksia

Kenelle koulutus soveltuu

Koulutus soveltuu kaikkien taloushallinnon ammattilaisten lisäksi etenkin myös yritysten johdolle. Olet sitten talouspäällikkö , controller, taloussuunnittelija, yrittäjä, toimitusjohtaja, hallituksen jäsen tai jokin muu talouden parissa työskentelevä tai siitä kiinnostunut, niin Taloudellisten riskien hallinnan -koulutus on juuri sinulle.

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse koulutuspäivän aamuna.

Koulutuksen hinta:

  • Talgrafin koulutuslisenssiläisille maksuton
  • Muille 249€ / hlö (+alv)

Lisätietoa tarvittaessa

Webinaari: Taloudellisten riskien hallinta
Ajankohta: 11.2.2021 klo 9-11
Kouluttaja: Toivo Koski, KTT, DI, TulosAkatemia Oy

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

 

Katso myös muut koulutuksemme sekä Accuna BI-ohjelmiston maksuttomat esittelywebinaarit

Koulutukset -sivulle