Talousammattilainen liiketoiminnan strategisena kumppanina voi tarjota merkittävää lisäarvoa yrityksen johtamiseen. Syvemmän strategisen yhteistyön tarkoitus on osallistaa talousammattilainen kokonaisvaltaisemmin yrityksen strategian ja päätöksenteon prosesseihin, sen sijaan, että asiantuntijaa hyödynnetään ainoastaan tavallisissa kirjanpidon tehtävissä. Johtamisen tukena talousammattilainen edistää laadukkaampaa päätöksentekoa ja tukee kestävää menestystä antaen tuoreita ja asiantuntevia näkemyksiä yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sisältö

  • Mitä on strateginen talousjohtaminen
  • Sisältö ja tiedon tulkinta – ennakoiva data
  • Vakuuttavat välineet ja dialogin johtaminen

Koulutus soveltuu erinomaisesti kaikille yrittäjille ja liiketoiminnan johtamiseen osallistuville henkilöille, talouden parissa työskenteleville toimihenkilöille, konsulteille sekä muutoin liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille.


Kouluttaja-hannamari heino - yrityksen talousjohtaminen.

Hannamari Heino

Hannamarilla on lähes 20 vuoden kokemus johtamisesta sekä perheomisteisessa teollisuusyrityksessä että pääomasijoitteisissa yrityksissä palvelualoilla. Hän on työskennellyt muun muassa talousjohtajana, tulosvastuullisena johtajana sekä osallistunut hallitustyöskentelyyn hallituksen sihteerinä. Hannamari on koulutukseltaan KTM (Rahoitus), KM (Työn kehittäminen) ja PhD-väitöskirjatutkija. – ttvalmennus.fi