Talousviestinnän tyypillisimmät ansat

WEBINAARI 23.3.2021 klo 8.30-10.30

Timo Toivanen & Hannamari Heino, TT Valmennus

 

Kouluttajat

Timo Toivanen

”Timo on yritysvalmentaja ja talouden oivalluttaja sekä TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja. Yritystalouden todellisena moniottelijana Timolla on mm. yli 1000 valmennuspäivän kokemus erilaisista talouden ja yrittäjyyden aiheista. Timon tavoitteena on aiheuttaa kuulijoissaan talouden oivalluksia. Hän haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden, yrittäjyyden ja liiketoiminnan osaajiksi. Timo tekee talouden kielestä kiinnostavaa ja helposti lähestyttävää. Timo on koulutukseltaan KTM (yrittäjyys ja pienyritysten johtaminen).” – ttvalmennus.fi

Hannamari Heino

”Hannamarilla on lähes 20 vuoden kokemus johtamisesta sekä perheomisteisessa teollisuusyrityksessä että pääomasijoitteisissa yrityksissä palvelualoilla. Hän on työskennellyt muun muassa talousjohtajana, tulosvastuullisena johtajana sekä osallistunut hallitustyöskentelyyn hallituksen sihteerinä. Hannamari on koulutukseltaan KTM (Rahoitus), KM (Työn kehittäminen) ja PhD-tohtorikoulutettava. – ttvalmennus.fi

Sisältö ja kenelle koulutus soveltuu

Koulutuksessa tullaan tehokkaasti käymään lävitse seuraavat pääkohdat:

  • Talousviestinnän merkitys
  • Talousviestinnän tyypillisimmät ansat
  • Käytännön keinoja talousviestinnän kehittämiseen

Talousviestinnän osaamista tarvitsevat kaikki päätöksentekijät. Ensisijainen vastuu ja tärkein rooli on yrityksen taloudesta viestivillä, joita yleisimmin ovat yrityksen taloushallinto ja talouspäättäjät sekä ylin johto.

Talousviestinnän tyypillisimmät ansat -koulutus on tarkoitettu erityisesti niille henkilöille, jotka ovat koulutukseltaan tai taustaltaan tekemisissä talouden kanssa ja jotka viestivät talousasioista organisaation sisällä tai eri sidosryhmille. Koulutus soveltuu kuitenkin kaikille talousviestinnästä kiinnostuneille. Alla vielä listattuna olennaisia kohderyhmiä, joille koulutus tuo ehdottomasti lisäarvoa:

  • Organisatioiden talousosaston henkilöstö.
  • Päätöksentekijät, joiden toimenkuvaan kuuluu taloudesta viestiminen esimerkiksi henkilöstölle, yrityksen johtoryhmälle tai hallitukselle.
  • Yrittäjät.
  • Kirjanpitäjät, jotka viestivät asiakkailleen tai asiakkaidensa puolesta asiakasyrityksen henkilöstölle.

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse koulutuspäivän aamuna. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mahdolliset peruutukset otetaan vastaan 8 vrk ennen koulutusajankohtaa ().

Koulutuksen hinta:

  • Talgrafin koulutuslisenssiläisille maksuton
  • Muille 249€ / hlö (+alv)

Lisätietoa tarvittaessa

Webinaari: Talousviestinnän tyypillisimmät ansat.
Ajankohta: 23.3.2021 klo 8.30-10.30
Kouluttaja: Timo Toivanen & Hannamari Heino

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

 

Katso myös muut koulutuksemme sekä Accuna BI-ohjelmiston maksuttomat esittelywebinaarit

Koulutukset -sivulle