Kun kauppa on sovittu, sinulle nimetään ohjelmistoasiantuntija, joka vastaa järjestelmien käyttöönotosta ja kouluttamisesta ja toimii konsultin roolissa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi käyttöönoton aikataulun ja yksityiskohdat.

Valmisohjelmistot ja valmiit liittymät mahdollistavat erittäin helpon, nopean ja tehokkaan käyttöönoton. Tyypillisesti käyttöönottoon varataan aikaa 2-3 päivää koulutukset mukaan lukien. Tilitoimistoille käyttöönotto hoituu yleensä yhdessä päivässä. Näin ollen käyttöönoton kesto ja hinta pystytään sopimaan hyvinkin tarkasti etukäteen.

Ohjelmistojen asennukset tehdään etätyönä etukäteen, jolloin ohjelmistojen toimivuus on varmistettu ja ne ovat käyttövalmiina kun käyttöönotto alkaa. Etäasennuksiin varataan aikaa yleensä 1-3 tuntia.

Käyttöönotto ja koulutus tapahtuvat pääsääntöisesti asiakkaan luona. Joissakin tapauksissa käyttöönottotyötä voidaan tehdä osittain myös etänä (esim. vaativat raporttien räätälöinnit).

Käyttöönoton jälkeenkään et jää yksin. Käyttöönottoon liittyvissä jatkokysymyksissä voit kääntyä aina nimetyn asiantuntijasi puoleen ja lisäksi sinulla on käytössäsi tutkitusti erinomaiset asiakas- ja tukipalvelumme. Olemme sinuun myös yhteydessä vähintään kerran vuodessa kontrollipuhelun tai kehityspalaverin merkeissä, haluamme näin varmistaa tyytyväisyytesi.