Talgraf Oy Oulu, Vantaa, Kuopio, Kajaani, Rovaniemi, Muu

Etsimme joukkoomme Talgrafille Customer Success Manageria

Haluaisitko työskennellä kansainvälistyvässä kasvuyrityksessä, joka kehittää alansa johtavia ohjelmistoja? Hae osaksi innovatiivista ja kunnianhimoista asiantuntijayhteisöämme ja lähde kanssamme matkalle älykkäämmän johtamisen ja suorituskykyisemmän liiketoiminnan maailmaan.

Ketä etsimme?

Etsimme työyhteisöömme aktiivista, kehittymishaluista ja tuloksekasta Customer Success Manageria. Customer Success Managerina vastaat ohjelmistotuotteidemme myynnistä ja myynnin kehittämisestä yhdessä muun myyntitiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointi ja tapaaminen sekä hyvää asiakaskokemusta edistävät asiantuntijamyyntityön vaiheet ongelmien tunnistamisesta ratkaisujen löytämiseen sekä asiakkaiden konsultointiin. Ketterän joustava myyntitiimimme ja työyhteisömme tukevat sinua työssäsi. Käytössäsi ovat alan moderneimmat myyntityön työvälineet.

Toivoisimme, että sinulla on sopiva kombinaatio seuraavia asioita:

• Innostusta ja ymmärrystä erityisesti talouden sekä yleisesti liiketoiminnan johtamisesta
• Hyvät tietotekniset valmiudet ohjelmistojen esittelyyn ja käyttöön
• Kokemusta B2B myyntitehtävistä sekä talouden johtamisen prosesseista ja ohjelmistoista
• Aito halu auttaa asiakkaita ja olla tukemassa heidän menestystänsä
• Halua kasvaa ja menestyä ihmisenä sekä tukea myös työyhteisön kukoistusta

Sinulle on eduksi, jos taustaltasi löytyy kokemusta tilitoimistotyöstä, controllerin tehtävistä tai jos sinulla on tietämystä tai kokemusta nykyisistä ohjelmistotuotteistamme.

Muita tietoja työskentelystä

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Vantaalla, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Kajaanissa. Kasvokkain kohtaamiset ja keskustelut kahvikupin äärellä ovat meille tärkeitä. Toivomme, että löytäisimme sinut näiltä alueilta. Asuminen ja työnteko muualla ei ole kuitenkaan esteenä. Hyödynnämme työssämme hybridityön etuja.

Minkälainen työyhteisö olemme?

Työssäsi sinua tukee avoin, reilu, rohkea ja eteenpäin katsova työyhteisö, jota innostaa aito halu auttaa asiakkaita. Innostamme asiakkaitamme paitsi ohjelmistoillamme myös aidosti asiakkaidemme tarpeista ja tavoitteista kiinnostuneella asenteellamme. Toimintamme keskiössä on vahva asiakastyytyväisyys palveluumme ja tuotteeseemme sekä kokemus mitä parhaimmasta asiakaskohtaamisesta.

Yhteisömme ytimessä on mukavat työkaverit, vahva asiantuntemus, reippaan rempseä ja asiallinen yhteistyöilmapiiri sekä molemminpuolinen luottamus ja arvostus. Jaamme tietoamme ja kehitämme toimintamallejamme sekä itseämme niin työntekijöinä kuin ihmisinä. Teemme työtä asiakkaidemme menestyksen mahdollistamiseksi eri puolilta Suomea ja pidämme vahvaa yhteisöllisyyttä arvossa. Tiiviissä ja vuorovaikutteisessa asiantuntijayhteisössämme työskentelee tällä hetkellä noin 30 eri alan osaajaa.

Miksi juuri meille töihin?

Alla olevat asiat ovat meille tärkeitä. Jos sinäkin pidät näitä asioita arvossa, niin meillä on hyvä perusta rakentaa yhteistyötä.

Reilua yhteistyötä
Ideat kasvavat meillä yhdessä ja kehitämme innovatiivisia ratkaisuja yhteisöllisessä hengessä. Näemme asiakas- ja työsuhteemme vuorovaikutteisina kumppanuussuhteina, joita perustaa hyvä luottamus ja arvostus.

Kokeilukulttuuri
Rajattomuus ja rohkeus on yksi arvoistamme. Kokeilemme rohkeasti uutta ja teemme aina parhaamme. Haluamme pitää kulttuurimme matala hierarkisena, jossa jokainen saa kokeilla omia siipiään. Välillä inhimillisesti saatamme erehtyä, mutta opimme nopeasti. Vapauden ja vastuun yhteissävel on kuitenkin meille tärkeää.

Kouluttautuminen ja oppiminen
Kannustamme toisiamme jatkuvaan oppimiseen sekä ihmisenä kehittymiseen. Uskomme siihen, että oppimisen muotoja on moninaisia ja mielenkiintoiset sekä innostavat tehtävät opettavat meitä arjessamme.

Hyvinvointi
Hyvinvointisi on meille tärkeä asia. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut terveytesi ja hyvinvointisi tueksi. Keksimme yhdessä myös erilaisia työyhteisömme hyvinvointikampanjoita. Kehittyvänä yhteisönä huolehdimme jokainen toistemme hyvästä työpäiväkokemuksesta sekä siitä, että meillä on vastapainoa mukavien työtehtäviemme rinnalle.

Vastuullisuus
Vastuullinen toimintatapa kumpuaa arvoistamme, jotka ohjaavat tekemistämme. Avoin ja reilu suhtautuminen toisiimme on vastuullisen ja hyvinvoivan työyhteisömme perusta. Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. IT-laitteet kierrätämme vastuullisesti. Teemme myös vastuullisuustekoja, joiden avulla kannamme oman vastuumme yhteiskuntaamme kohtaan.

Ylpeydenaiheita
Emme ole täydellinen työyhteisö, eikä meillä ole täydellisiä ihmisiä töissä. Haluamme kuitenkin kehittyä, oppia ja tehdä yhteistyötä reilulla joukkuehengellä. Yhdessä voimme olla ylpeitä tyytyväisten asiakkaidemme menestyksestä, edelläkävijän tuoteperheestä sekä loistavasta työyhteisöstä. Mikä tärkeintä – saamme tehdä työtä, jolla on merkitystä. Tunnemme suurta ylpeyttä, että saamme olla mukana kehittämässä suomalaista työelämää. Olemme Great Place to Work sertifioitu työpaikka.

Kipinöikö?

Mikäli tunnet, että haluat olla osana rakentamassa maailmaa, jossa on enemmän paremmin menestyviä yrityksiä ja jossa jokaisella yrittäjällä on parhaat mahdolliset edellytykset menestyä, niin olemme kiinnostuneita tutustumaan sinuun paremmin. Jos saimme kipinän syttymään, niin lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi tai muu tervehdyksesi meille 16.12.2022 mennessä palkkatoiveellasi varustettuna osoitteeseen . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Haluaisitko vielä jutella tehtävästä? Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Toni Kemppinen, 050 361 6485 sekä asiakkuus- ja myyntijohtajamme Renne Pöysä 045 114 1141. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa

Toivomme saavamme sinut yhteisöömme mahdollisimman pian!

Rohkeina, Reiluina ja Rajattomina,

Talgrafilaiset

 


Talgraf Oy somessa:
LinkedIn
Facebook
Instagram

 

Talgraf Oy on suomalainen perheyritys ja positiivisella tavalla ylpeä siitä. Olemme Suomen johtava yritys omalla kapealla toimialallamme. Tarjoamme yrityksille ja niiden sidosryhmille liiketoiminnan suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoratkaisuja ja palvelualustoja.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme ovat tuhannet yritykset, sadat tilitoimistot ja rahoittajat, lukuisat ohjelmistotalot sekä monet muut yritysten sidosryhmätoimijat yhden hengen yrityksistä aina alan suurimpiin toimijoihin saakka.