Talgraf Oy Oulu, Vantaa, Kuopio, Kajaani, Rovaniemi, Muu

 Etsimme joukkoomme Marketing Leadia

Haluaisitko työskennellä kansainvälistyvässä kasvuyrityksessä, joka kehittää alansa johtavia ohjelmistoja ja liiketoiminta-alustoja? Hae osaksi innovatiivista ja kunnianhimoista asiantuntijayhteisöämme ja lähde kanssamme matkalle älykkäämmän tiedolla johtamisen ja suorituskykyisemmän liiketoiminnan maailmaan.

Unelmamme ja asiakkaidemme kannustus innostivat meidät kehittämään markkinoiden edistyksellisimmän liiketoiminnan johtamisalustan, StatBunin. Suunnittelimme sen sekä yritysten että niiden sidosryhmien yhteisölliseen käyttöön. Nyt sinäkin pääset osallistumaan yhteisen unelmamme toteuttamiseen ja jättämään kädenjälkesi maailmaan.

Ketä etsimme?

Etsimme sinua, joka osaat yhdistää kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen markkinointistrategiset tavoitteet sekä arjen tekemisen siten, että lopputuloksena syntyy arvoa ja kasvua. Toivomme, että sinulla on jo monipuolista kokemusta tuloksellisesta markkinoinnin ja viestinnän yhteistyöstä sekä kykyä toteuttaa asioita myös käytännön tasolla. Osaat pitää pääsi strategisessa ajattelussa ja samalla kädet sopivasti markkinoinnin savessa.

Etsimällämme osaajalla on sopiva kombinaatio seuraavia asioita:

  • kiinnostusta ja kyvykkyyttä kansainvälistyvän brändin johtamiseen ja kehittämistyöhön
  • kokemusta kasvuyrityksen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sisältöineen
  • näyttöjä nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden aktivoinnista sekä asiakkuuksien kehittämisestä markkinointiviestinnällisin toimenpitein
  • osaamista hyödyntää markkinoinnin ja myynnin digitaalisia alustoja ja työkaluja sekä niihin kytkeytyvää informaatiota markkinointityössä
  • kiinnostusta liiketoimintajohtamisen teemoihin
  • vahvaa organisointi- ja projektinjohtamiskykyä
  • mielenkiintoa ja kyvykkyyttä sisällölliseen tuotantoon eri kanavissa (SEO, HubSpot, WordPress)
  • aitoa halua auttaa asiakkaitamme ja tukea asiakkaidemme menestystä
  • innostusta ja energiaa kasvaa ja menestyä ihmisenä sekä työyhteisön jäsenenä

Etsimämme Marketing Lead on tiimityötaitoinen osaaja, joka haluaa omalla työpanoksella ja asenteella ylläpitää ja kehittää Talgraf Oy:n brändiä sekä jo ennestään korkeaa asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja suunnitelmallista kehittämisotetta, esiintymistaitoa, englannin kielen taitoa sekä kykyä viedä asioita tuloksellisesti eteenpäin. Kokemus kansainvälisestä B2B- markkinoinnista luetaan eduksesi.

Mitä tehtävänkuvaasi kuuluu?

Tehtäviin kuuluu suunnitelmallista yritys- ja työnantajabrändityötä sekä viestintää ja sisällön tuottamista monikanavaisesti. Toimit tiiminvetäjänä ja vastaat markkinoinnin kumppanuuksista yhdessä markkinointikoordinaattorimme kanssa.

Muita tietoja työskentelystä Talgrafilla

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Vantaalla, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Kajaanissa. Kasvokkain kohtaamiset ja keskustelut kahvikupin äärellä ovat meille tärkeitä. Toivomme, että löytäisimme sinut näiltä alueilta. Asuminen ja työnteko muualla ei ole kuitenkaan esteenä. Hyödynnämme työssämme etä- ja hybridityön etuja.

Minkälainen työyhteisö olemme?

Työssäsi sinua tukee avoin, reilu, rohkea ja eteenpäin katsova työyhteisö, jota innostaa aito halu auttaa asiakkaita. Innostamme asiakkaitamme paitsi ohjelmistoillamme myös aidosti asiakkaidemme tarpeista ja tavoitteista kiinnostuneella palveluasenteellamme. Toimintamme keskiössä onkin vahva asiakastyytyväisyys palveluihimme ja tuotteisiimme sekä kokemus mitä parhaimmasta asiakaskohtaamisesta.

Yhteisömme ytimessä on mukavat työkaverit, vahva asiantuntemus, reippaan rempseä ja asiallinen yhteistyöilmapiiri sekä molemminpuolinen luottamus ja arvostus. Kehitämme toimintamallejamme sekä itseämme niin työntekijöinä kuin ihmisinä. Teemme työtä asiakkaidemme menestyksen mahdollistamiseksi eri puolilta Suomea ja pidämme vahvaa yhteisöllisyyttä arvossa. Tiiviissä ja vuorovaikutteisessa asiantuntijayhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 35 eri alan osaajaa.

Miksi juuri meille töihin?

Alla olevat asiat ovat meille tärkeitä. Jos sinäkin pidät näitä asioita arvossa, niin meillä on hyvä perusta rakentaa yhteistyötä.

Reilua yhteistyötä
Ideat kasvavat meillä yhdessä ja kehitämme innovatiivisia ratkaisuja yhteisöllisessä hengessä. Näemme asiakas- ja työsuhteemme vuorovaikutteisina kumppanuussuhteina, joita perustaa hyvä luottamus ja arvostus.

Kokeilukulttuuri
Rohkeus, reiluus ja rajattomuus ovat arvojamme. Kokeilemme rohkeasti uutta ja teemme aina parhaamme. Meillä jokainen saa halutessaan kokeilla omia siipiään. Välillä mokaamme ja lunta tulee tupaan, mutta näistä hetkistä pyrimme kaivamaan opin jyväset taskuihimme.

Kouluttautuminen ja oppiminen
Kannustamme toisiamme jatkuvaan oppimiseen sekä ihmisenä kehittymiseen. Uskomme siihen, että oppimisen muotoja on moninaisia ja mielenkiintoiset sekä innostavat tehtävät opettavat meitä arjessamme.

Hyvinvointi
Hyvinvointisi on meille tärkeä asia. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut terveytesi ja hyvinvointisi tueksi. Keksimme yhdessä myös erilaisia työyhteisömme hyvinvointikampanjoita. Kehittyvänä yhteisönä huolehdimme jokainen toistemme hyvästä työpäiväkokemuksesta sekä siitä, että meillä on vastapainoa mukavien työtehtäviemme rinnalle.

Vastuullisuus
Vastuullinen toimintatapa kumpuaa arvoistamme, jotka ohjaavat tekemistämme. Avoin ja reilu suhtautuminen toisiimme on vastuullisen ja hyvinvoivan työyhteisömme perusta. Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. IT-laitteet kierrätämme vastuullisesti. Teemme myös vastuullisuustekoja, joiden avulla kannamme oman vastuumme yhteiskuntaamme kohtaan.

Ylpeydenaiheita
Emme ole täydellinen työyhteisö, eikä meillä ole täydellisiä ihmisiä töissä. Haluamme kuitenkin kehittyä, oppia ja tehdä yhteistyötä reilulla joukkuehengellä. Yhdessä voimme olla ylpeitä asiakkaidemme menestyksestä, edelläkävijän tuoteperheestä sekä loistavasta työyhteisöstä. Mikä tärkeintä – saamme tehdä työtä, jolla on merkitystä. Tunnemme suurta ylpeyttä, että saamme olla mukana kehittämässä suomalaista työelämää. Olemme Great Place to Work sertifioitu työpaikka.

Kipinöikö?

Mikäli tunnet, että haluat olla osana rakentamassa maailmaa, jossa on enemmän paremmin menestyviä yrityksiä ja jossa jokaisella yrittäjällä on parhaat mahdolliset edellytykset menestyä, niin olemme kiinnostuneita tutustumaan sinuun paremmin. Jos saimme kipinän syttymään, niin voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, ansioluettelon, työportfolion tai vaikka vaikkapa videotervehdyksesi meille pe 16.6.2023 mennessä palkkatoiveellasi varustettuna osoitteeseen . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Haluaisitko vielä jutella tehtävästä?

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa Toni Kemppinen 050-3616485. Jos haluat jutella Tonin kanssa, niin tavoitat hänet parhaiten seuraavina ajankohtina to 1.6. klo 8:30-9:30, ke 7.6. klo 9-10, pe 9.6. klo 9-10, ti 13.6. klo 9-10.

Tutustumisvaiheeseen päässeiden osaajien kanssa järjestämme keskustelut alustavan tiedon mukaan viikon 25 alkupuolella. Töiden aloituksesta voimme sopia yhdessä.

Toivomme saavamme sinut yhteisöömme mahdollisimman pian!

Rohkeina, Reiluina ja Rajattomina,

Talgrafilaiset

Talgraf Oy somessa:
LinkedIn
Facebook
Instagram

 

Talgraf Oy on suomalainen perhe- ja henkilöstöomisteinen yritys ja positiivisella tavalla ylpeä siitä. Olemme Suomen johtava yritys omalla toimialallamme ja kiitollisia siitä, että saamme kuulua Suomen vahvimpien yritysten ja parhaiden työpaikkojen joukkoon.

Tarjoamme yrityksille ja niiden sidosryhmille älykkään johtamisen ja liiketoiminnan suorituskyvyn hallinnan ohjelmistoratkaisuja ja palvelualustoja. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat lukemattomat yritykset, yhteisöt, tilitoimistot, rahoittajat, ohjelmistotalot sekä muut yritysten ja yhteiskunnan sidosryhmätoimijat Suomessa ja maailmalla. Meitä, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme yhdistää aito innostus yritysten menestysedellytysten edistämiseen yhteistyötä tehden ja yhteisistä onnistumisista iloiten.