Sijoitusyhtiö WW Holding Oy:stä Talgraf Oy:n uusi omistaja

Talgraf Oy on siirtynyt uuden omistuksen aikakauteen loppukesällä 2017 vahvistuneen yrityskaupan johdosta. Yrityskaupassa kaupan kohteena oli yhtiön koko osakekanta. Kauppa solmittiin yhtiön entisten omistajien Markus Heikkilän ja Jyri Pyrrön sekä yhtiön uuden omistajan, WW Holding Oy:n, välillä.

WW Holding Oy on kotimainen, perheyhtiötaustainen sijoitusyhtiö, jonka omistajina ovat kolme yhtiön kehittämiseen ja omistamiseen pitkällä aikavälillä sitoutunutta perhekokonaisuutta. Uudet omistajat tulevat ohjelmistoalan ulkopuolelta taustanaan vahva rahoitusala- ja kasvuyhtiötausta.

Talgraf Oy:n uusina omistajina olemme sitoutuneet yhtiön eteenpäin luotsaamiseen perheyhtiöhengen mukaisesti yhteistyössä henkilöstömme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Aiomme jatkossakin keskittyä markkinoiden edistyksellisimpien raportointi- ja budjetointijärjestelmien sekä korkeatasoisen asiakaspalvelun tuottamiseen asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme liiketoimintaa ja talouden johtamista edistäen. Tavoitteenamme on talousinformaation ymmärryksen ja käytettävyyden lisääminen ja sitä kautta yritysten talouden johtamisen kehittäminen kaikissa palveluitamme käyttävissä suomalaisissa yrityksissä.

Toni Kemppinen
Hallituksen puheenjohtaja
Talgraf Oy & WW Holding Oy

Takaisin edelliselle sivulle

Lisää uutisia