linkedin. Irene Lehto

Talgrafin markkinointia vahvistamaan on liittynyt viestinnän monitaituri Irene Lehto.

Irene tulee toimimaan asiakas- ja sidosryhmätarpeiden korvina ja kehittämään viestintää erityisesti kansainvälisille markkinoille suuntautuvan tarjonnan osalta. Markkinointikoordinaattorin tehtävässä hän tulee suunnittelemaan ja toteuttamaan integroitua markkinointiviestintää.

Irene on aiemmin perehtynyt monipuolisesti liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen yrityskehityshankkeissa niin tutkijana kuin yrittäjien sparraajanakin. Hänellä on kirjava kokemus verkostojen rakentamisesta sekä kansainvälisestä yritysviestinnästä myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa. Ireneltä löytyy monipuolista ymmärrystä viestinnästä, yrittäjyydestä ja kasvuliiketoiminnasta.

Ihminen tehtävän takana

Syntyjään oululainen Irene on kasvanut torniolaisessa maalaiskylässä ja sittemmin reissannut maailmaa, mutta aina palannut juurilleen Toripolliisin huomaan. Viimeisimpänä Hampurin läpi koluttuaan Irene päätti palata katsomaan, miten kansainvälisestä myyntityöstä saatuja oppeja voisi hyödyntää paikallisen yrityksen markkinoinnissa. Kiinnostus yrittäjyyttä, kansainvälistä liiketoimintaa ja myyntiä kohtaan sai Irenen pistämään aiheesta tutkimusta jopa väitöskirjan kansien väliin. Kauppatieteiden tohtorin sisimmässä sykkii kuitenkin humanistisydän ja Irene onkin valmistunut filosofian maisteriksi kansainvälisen yritysviestinnän koulutusohjelmasta pääaineenaan saksan kieli ja kulttuuri.

Vapaa-ajallaankin Irene on kiinnostunut monialaisesta uuden oppimisesta: piilevien taiteellisten kykyjen kehittämisestä, terveydestä huolehtimisesta ja aivojen ruokkimisesta lukemalla. Viime aikoina on valmistunut esimerkiksi virkkuunoviisille saavutukseksi luettava Kalevala-peitto. Lisenssilaukusta löytyy myös personal trainerin pätevyys ja hyllyltä tällä hetkellä Yuval Noah Hararin kirjoja.

Triviaa

  • Pienenä Irenestä piti tulla arkeologi-lentoemäntä-leipurikondiittori.
  • Irene on järjestöaktiivina ennättänyt esiintyä mm. Reilun kaupan banaanina ja Punaisen Ristin jäsenlehden kansikuvatyttönä.
  • Fanittaa katutaidetta niin, että suunnittelee matkakohteisiin tutustumista seinämaalausten metsästyksen ympärille.
  • Irene, kavereiden kesken Iikku, on tilanteisiin sopeutumisen kameleontti. Tarkkailija, joka haistelee ihmisten fiiliksiä tehden parhaansa sen eteen, että ympärillä olevilla on hyvä olla.

Motto

Pysy uteliaana! Maailma on mielenkiintoinen muiden(kin) silmin.

 

Lämpimästi tervetuloa talgrafilaiseksi, Irene!Henkilöstö