Johdon raportointi keskitetysti yhdellä ohjelmistolla.

HAMK eli Hämeen ammattikorkeakoulu toimii seitsemän kampuksen voimin Kanta-Hämeessä ja Etelä-Pirkanmaalla. HAMK:ssa opiskelee lähes 7 500 opiskelijaa jopa 34 eri suuntautumisvaihtoehdossa työllistäen yhteensä 625 opettajaa ja muuta henkilökuntaa.

Talgrafin ohjelmiston avulla HAMK:n talouden raportointi on helpottunut huomattavasti ja työkalusta on päässyt hyötymään kerralla koko johto. Raporttien luominen on ohjelmiston myötä muuttunut vihdoinkin vaivattomaksi.

Käyttäjäystävällinen tuote

Talgrafin ohjelmisto on käytössä HAMK:n eli Hämeen ammattikorkeakoulun koko organisaation eri tasoilla. Ohjelmisto on ylittänyt odotukset muun muassa käyttäjäystävällisyydellään.

Tämä on ensimmäinen raportointiohjelmisto, jonka koko johto on halunnut ottaa työkalukseen. Erityisen hienoa on se, että kaikki käyttäjät pääsevät nyt itse näkemään tarvitsemansa tiedon, iloitsee HAMK:n controller Pekka Ankkuri.

Noin 70 käyttäjän raporttitoiveiden täyttäminen onnistuu helposti muun muassa valmista raporttikirjastoa hyödyntämällä. Taulukoiden lisääminen raporteille onnistuu kädenkäänteessä, ja erilaisten kausien valinta sarakkeisiin on myös mukavan vaivatonta, jatkaa Ankkuri.

Helpotusta työkiireisiin

HAMK:n kuunvaihteen työkiireitä helpottaa toteuma-aineiston automatisoitu siirtyminen seurantaraporteille. Näin saatavilla oleva tieto on nopeammin ajantasalla.

– Vakioraportointi hallitukselle vie aikaa korkeintaan 10 minuuttia. Suurempi aika menee hallituksen pöytäkirjojen lähettämiseen sähköpostitse, naurahtaa Ankkuri. Juuri käsillä olevan HAMK:n uuden konsernityttären aktivointi onnistui vain yhdessä päivässä, kiitos Talgrafin ohjelmiston ketteryyden.

– Olen nähnyt urani aikana huomattavasti arvokkaampia ohjelmistoja, joissa raporttien luomista ei ole onnistuttu tekemään yhtä helpoksi, summaa Ankkuri.

Talgrafin raportointiohjelmiston hyödyt

  • Kivuton käyttöönotto ja valmis raporttikirjasto
  • Koko organisaation raportointi keskitetysti samalla ohjelmistolla
  • Käyttäjäkohtainen seuranta- ja porautumismahdollisuus
  • Kattavat työkalut raporttien tekoon ja kausivalintoihin
  • Työkiireiden helpottaminen automatisoinnin kautta
  • Erinomainen hinta-laatu-suhde

Olen erittäin tyytyväinen Talgrafin ohjelmistoon. Olen nähnyt urani aikana arvokkaampia ohjelmia, joissa raporttien luomista ei ole onnistuttu tekemään yhtä helpoksi