fbpx

Ota ohjakset käsiisi.

Toimitusjohtajalla ei ole aikaa taloushallintaohjelmiston kanssa kikkailuun. Jotta pystyt luotsaamaan yritystä haluttuun suuntaan, tarvitset luotettavat, ajantasaiset ja ennen kaikkea helposti silmäiltävät raportit nähtäväksesi säännöllisesti. Mitä jos kertoisimme, että voit saada tämän ja samalla tehostaa yrityksen toimintaa merkittävästi?

Liiketoimintatiedon helppo saatavuus ja lukeminen

Meillä ohjelmistojen suunnittelun lähtökohtana on taloustiedon helppo saatavuus ja lukeminen. Ohjelmistomme kerää tiedot muista käyttämistänne ohjelmistoista ja muodostaa automaattisesti selkeät raportit. Moni asiakkaamme pitää esimerkiksi ohjelmiston tavasta esittää taloustietoja visuaalisesti erilaisten mittareiden avulla. Voitte räätälöidä erilaiset raporttipohjat täysin omien tarpeidenne mukaisiksi. Ne voivat olla vaikka miten monimutkaisia, mutta raporttien lukeminen on aina yksinkertaista. Lisäksi tietoihin pääsee käsiksi missä ja milloin tahansa!

Talgraf Oy - Yrittäjän ja toimitusjohtajan työkalut.

Sinun ja henkilöstösi aika vapautuu kehittämiseen

Anna ohjelman tehdä se missä se on paras, niin voit itse keskittyä olennaisimpaan eli toimintasi kehittämiseen. Rutiininomaista käsityötä ja raskaiden tiedostojen pyörittelyä ei ole enää järkevää tehdä, sillä nykyaikaisen ohjelman avulla nämä ovat vain klikkauksen päässä.

Talgraf Oy - toimitusjohtaja ja yrittäjyys.

Merkittäviä säästöjä ja mahdollisuuksia

Mietipä hetki esimerkiksi talousjohtajanne työnkuvaa. Käy todella kalliiksi teettää hänellä käsin raportteja, jotka hän voisi saada yhdellä napin painalluksella. Ohjelmistossamme kaikki mahdollinen rutiinityö on automatisoitu ja erilaiset työkalut helpottavat ja nopeuttavat työvaiheita, jotka vaativat ihmistä. Mihin kaikkeen tärkeämpään talousjohtajanne aika vapautuisikaan, jos hän saisi ohjelman avulla vaikkapa viikon säästön työaikaan?

Talgraf Oy - yritysjohto.

Minimoi virheet

Ohjelman avulla inhimilliset riskit virheille vähenevät huomattavasti, kun raskaasta käsityöstä luovutaan. Virheiden korjaukset ja tarkastukset vievät tunnetusti aivan liikaa aikaa puhumattakaan virheellisen tiedon pohjalta tehtyjen päätöksien haittavaikutuksista toimintaasi.

Liiketoiminnan johtamisen ohjelmisto - Accuna - Talgraf.

Puhut samaa kieltä kirjanpitäjäsi kanssa

Opit lukemaan talouslukuja ihan eri tavalla, sillä ohjelmistomme avulla taloustiedon tulkitsemisesta tulee helppoa ja jopa koukuttavaa!

Talgraf Oy - Toimitusjohtajan työkalut.

Tilaa videodemo sähköpostiisi

Minimoi manuaaliset ja rutiininomaiset työt. Saat tarvitsemasi tiedon luotettavasti ja reaaliaikaisesti sekä tehostat päätöksentekoa. Videodemostamme opit kätevästi lisää Accuna-ohjelmistosta.