fbpx

Vapauta energiasi yritystoimintasi kehittämiseen

Tiedäthän edustavasi juuri sitä suomalaista yrittäjäkuntaa, jonka harteilla lepää pitkälti koko yhteiskuntamme tulevaisuus. Me Talgrafilla tiedämme sen, sillä olemme samaa yrittäjäheimoa kuin sinä. Osana Talgraf-yhteisöä et ole koskaan yksin liiketoiminta- ja talousinformaatiosi kanssa.

Voiko talousinformaatiosta innostua?

Kyllä, me Talgrafilaiset elämme ja innostumme talousinformaatiopalveluiden sekä talousinformaatioon liittyvän ymmärryksen tuottamisesta. Olemme olemassa helpottaaksemme arkeasi, auttaaksemme sinua numeroiden parissa sekä tehdäksemme päätöksenteostasi kaikin tavoin laadukkaampaa. Mahdollistamme tämän helppokäyttöisillä ohjelmistoillamme, jotka tuottavat talousinformaatiota helposti luettavassa ja ymmärrettävässä muodossa, automaattisesti ja arkesi tarpeisiin muokkautuen.

Talgraf Oy - yrittäjän palveluksessa.

Selkeä ja helppo talouden suunnittelu ja seuranta auttaa ymmärtämään taloutta

Yrittäjänä olet todennäköisesti kiinnostunut juuri siitä mitä teet. Tuloslaskelmat, taseet tai vaikealukuiset talousraportit ja budjetointityökalut sen sijaan kaipaisivat ehkä selkeyttämistä. Niinpä niihin käytetty aika saattaa toisinaan tuntua turhalta.

Olemme kehittäneet ohjelmistomme sellaisiksi, että niiden jokapäiväinen käyttö tai yrityksesi taloudellisen tilan seuranta ei ole koskaan ollut yhtä selkeää ja helppoa. Se on sitä myös silloin, kun ohjelmistojen käyttäminen tai taloudellisten lukujen tulkinta on vaikeaa tai vähemmän mielenkiintoa herättävää.

Ohjelmistojemme vahvan visuaalisuuden ansiosta ymmärryksesi ja oivalluksesi eivät ole enää kiinni kyvystäsi hahmottaa numeroita tai perinteisiä talousraportteja. Silti kykenet seuraamaan yrityksesi toiminnan kannalta keskeisiä avainlukuja ja tekemään niistä tarvittavia johtopäätöksiä. Ohjelmistojemme ansiosta pystyt käyttämään aikasi liiketoimintasi kehittämiseen, laadukasta taloudenhoitoa silti unohtamatta.

Talgraf Oy - Talousluvut ohjelmistossa.

Selkeälukuisen ulkokuoren alla piilee älykästä laskentaa

Ohjelmistoratkaisumme tukevat sinua täydellisesti yrittäjäpolullasi halusitpa sitten ohjelmistolta automaattisuutta tai rajatonta räätälöitävyyttä. Siksi ohjelmistojemme selkeälukuisen ulkokuoren alla piilee älykäs laskenta. Tältä osin poikkeamme monista markkinoilla olevista työkaluista. Emme tyydy näyttämään sinulle jo tietämiäsi talouslukuja uudessa ulkoasussa, vaan teemme olemassa olevien lukujen välistä laskentaa sinulle tärkeimmän informaation aikaansaamiseksi ymmärrettävässä muodossa.

Talgraf Oy - älykäs liiketoiminnan lukujen laskenta.

Tiedon jakaminen on voimaa ja me autamme sinua siinä

Yksin ei voi koskaan saavuttaa sitä, mitä voi saavuttaa yhdessä. Siksi sinun, yhtiökumppaneidesi, henkilökuntasi tai muiden sidosryhmiesi ei mielestämme myöskään tarvitsisi enää tuskailla tekemättömiä ja vaikealukuisia talousraportteja.

Ohjelmistomme välittävät yrityksesi taloustiedot haluamillesi sidosryhmille heille tarkoitetussa muodossa ja automaattisesti ajastettuna ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaasi raporttien tekemiseen tai lähettämiseen. Näin sinä ja sidosryhmäsi voitte keskittyä tiedon tulkintaan ja hyödyntämiseen.

Talgraf Oy - yrittäjän puolella.

Asiakkaidemme tyytyväisyys luo työllemme merkitystä

Olemme tehneet yhteistyötä asiakkaidemme kanssa jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Koko tuon ajan olemme työskennelleet ohjelmistojamme jatkuvasti kehittäen. Ei siis ihme, että ohjelmistomme ovat jo lähes 15.000 suomalaisen yrityksen päivittäisessä käytössä! Meiltä löytyy tutkitusti myös markkinoiden tyytyväisimpiin lukeutuvat asiakkaat!

Ole rohkea ja ota yrityksesi talous paremmin haltuun! Tarjoamme avuksesi markkinoiden parhaat työvälineet sekä ammattitaitoisen asiantuntijatukemme, joka on aina käytettävissäsi ohjelmistojen käyttöönotosta kumppanuutemme myöhempiin vaiheisiin saakka.

Budjetointi tehty helpoksi.

Yhdessä olemme enemmän

Se, että olemme kaltaisiasi auttaa meitä tunnistamaan yrittäjän arkeesi liittyvät huolet ja mahdollisuudet. Koska ymmärrämme sinua, haluamme, että sinä saat tehdä arvokasta työtäsi rauhassa, keskittyen tuotteidesi ja palvelujesi myyntiin tai yritystoimintasi kehittämiseen. Me sen sijaan haluamme keskittyä siihen, mitä me osaamme parhaiten eli tuottaa sinulle helppokäyttöisiä ja monipuolisija ohjelmistoratkaisuja ja palveluja liiketoimintasi kehittämisen tueksi. Juuri siksi olemme yhdessä enemmän!

Talgraf Oy - yrituksen kassavirta.

Tilaa videodemo sähköpostiisi

Minimoi manuaaliset ja rutiininomaiset työt. Saat tarvitsemasi tiedon luotettavasti ja reaaliaikaisesti sekä tehostat päätöksentekoa. Videodemostamme opit kätevästi lisää Accuna-ohjelmistosta.