fbpx

Yhteinen tahto olla alansa paras.

Intohimosta ymmärrykseen. Ymmärryksen kautta on mahdollista tehdä parempia päätöksiä. Me työskentelemme sen eteen, että yritykset pystyvät hyödyntämään liiketoimintaansa koskevaa tietoa paremmin.

Teemme liiketoimintatiedosta ymmärrettävää.

 

Talgraf Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen perheyritys. Liiketoimintamme on kasvavalla ja kestävällä pohjalla mahdollistaen jatkuvan ohjelmistokehityksen sekä pitkäaikaiset kumppanuudet. Olemme olemassa, koska haluamme intohimoisesti kehittää tapaa, jolla asiakkaamme näkevät ja tekevät asioita.

Kehitämme ohjelmistoja, joiden avulla liiketoiminnan seuranta, suunnittelu ja ennustaminen mahdollistuu. Haluamme, että jokainen voi ohjelmistojemme avulla keskittyä arvoa ja merkitystä tuovaan työhön. Pidämme huolen, että ohjelmistojemme käyttö on koukuttavan helppoa, ja että siihen saa henkilökohtaista tukea aina, kun tukea tarvitaan.

Visiomme ja yhteinen unelmamme on mahdollistaa paras mahdollinen päätöksenteko.
Haluamme, että sekä toteutunut että tulevaisuuteen liittyvä liiketoimintatieto on helposti hyödynnettävissä johtamisen ja päätöksenteon tukena.

Talgraf brändi.

94,9

Asiakkaidemme suositteluaste

36

Onnellista Talgrafilaista työkavereinamme

4,2M€

Liikevaihtomme vuonna 2022

31v

Kotimainen perheyritys jo vuodesta 1992

Yhteisellä matkalla reilumpaan ja parempaan työyhteisöön.

Olemme toimineet alalla jo kolme vuosikymmentä. Meillä on oma ohjelmistokehitys, käyttöönotto ja koulutus sekä myynti ja asiakastuki. Tämä mahdollistaa paitsi kustannustehokkaat valmisohjelmistoratkaisut myös saumattoman yhteistyön asiakkaidemme hyväksi.

Talgraf Oy sertifikaatit ja luotettavuus.

Mukana edistämässä suomalaisen urheilun menestystarinoita

Tuemme suomalaista huippu-urheilua ja juniorityötä sekä liikettä ja energiaa. Olemme Suomen naisten, miesten ja junioreiden salibandymaajoukkueiden sekä F-liigan ylpeä pääyhteistyökumppani. Lisäksi tuemme myös pienempiä ponnisteluja yhteisen liikunnanilon saavuttamiseksi. Yksilöurheilun saralla tuemme nuoren suomalaisen sulkapalloilijalupauksen, Nella Nyqvistin, matkaa Maailman huipulle. Eikä siinä kaikki. Olemme myös edistämässä älykkäämpää ja suorituskykyisempää urheiluseuratoiminnan johtamista Suomessa.

Talgraf Oy vastuullinen liiketoiminta.

Tuotekehityksen
ammattilaiset

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille ohjelmistoratkaisuja, joilla talouden suunnittelu, seuranta ja ennustaminen on innostavaa ja vaivatonta. Kehitämme ohjelmistoja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja näin pystymme huomioimaan erilaiset tarpeet ylivoimaisen hyvin. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme saavat liiketoiminnastaan arvokasta tietoa ja pystyvät kehittämään sitä haluamallaan tavalla. Pidämme myös huolen siitä, että ohjelmistomme käyttö on helppoa ja asiakastukemme sankarit ovat käytettävissä aina tukea tarvitessanne.

Talgraf Konserni.

Missio & Visio

Missiomme on mahdollistaa liiketoimintatieto kaikkien saataville visuaalisessa ja ymmärrettävässä muodossa. Kehitämme ohjelmistoja, joiden avulla liiketoiminnan seuranta, suunnittelu ja ennustaminen mahdollistuu. Haluamme, että jokainen voi ohjelmistojemme avulla keskittyä arvoa ja merkitystä tuovaan työhön. Pidämme huolen, että ohjelmistojemme käyttö on koukuttavan helppoa ja että siihen saa henkilökohtaista tukea aina, kun tukea tarvitaan.

Visiomme ja yhteinen unelmamme on maailma, jossa olisi enemmän paremmin menestyviä yrityksiä. Uskomme, että menestys luo positiivista vaikutusta yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Talgraf Oy - yrittäjän puolella.

Arvomme

Reiluus. Olemme rehellisiä, reiluja ja avoimia asiakkaillemme, toisillemme sekä yrityksellemme. Pidämme sen, mitä lupaamme ja lupaamme sen, mitä voimme pitää. Ymmärrämme, että reilut ratkaisut ovat pitkällä aikavälillä asiakkaidemme ja itsemme parhaaksi.

Rohkeus. Olemme rohkeita muuttumaan sekä itse että organisaationa. Kokeilemme rohkeasti uutta. Pyrimme rohkeasti edelläkävijyyteen sekä erottumaan myönteisesti muista. Emme anna pelon ohjata tekemistämme vaan astumme tulevaisuuteemme rohkein sydämin.

Rajattomuus. Ajattelemme asioita ilman oman mielemme rajoituksia. Näemme maailman positiivisena ja täynnä mahdollisuuksia. Teemme palveluitamme tuottaaksemme hyötyä kaikille asiakkaillemme. Pyrimme integroitumaan laajasti tarjoten asiakkaillemme rajattomia näkymiä liiketoimintansa kehittämiseen.

Talgraf Oy - toimitusjohtaja ja yrittäjyys.

Perheyritys ja hallituksemme

Talgrafin omistaa kotimainen, perheyhtiötaustainen sijoitusyhtiö WW Holding Oy. Sijoitusyhtiöllä on vahva rahoitusala-, kasvuyhtiö- sekä tuotekehitystausta ja yhtiö on sitoutunut Talgrafin kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Talgraf siirtyi WW Holding Oy:n omistukseen kesällä 2017 yrityskaupan kautta. Yhtiön pääomistajina toimii Kemppisen perhe, Toni ja Sanna Kemppinen. Muita omistajia ovat perhesijoitusyhtiöt Kärnä Invest Oy ja ILH Invest Oy sekä joukko yhtiön avainhenkilöitä.

Talgraf Oy:n hallitus koostuu vahvoista hallitusammattilaisista. Puheenjohtajana toimii Harri Suutari ja jäseninä Jukka Kärnä, Ilkka Hietala, Mikko Ruokoniemi ja Toni Kemppinen.

 

Talgraf Oy - älykkäämpi johtaminen ja hallitus.

Uutisia ja ajankohtaisia Talgrafilta

Maailma muuttuu, ohjelmistotuotteet ja palvelut kehittyvät sekä työyhteisössämmekin tapahtuu kaikenlaisia uutta ja mielenkiintoista. Pysy tietoisena ajankohtaisista asioista ja kuulumisista Uutiset- osiossamme. Muista tilata tiedotteemme myös sähköpostiisi niin saat tietoosi kaikki mielenkiintoisimmat uutiset heti ensimmäisten joukossa.

Haluatko kuulla lisää meistä?

Haluamme auttaa sinua kaikella osaamisellamme matkallasi kohti ymmärrettävämpää taloutta ja parempaa taloudenhallintaa.

Talgraf itewiki.