fbpx

Ennusta ja hallitse liiketoiminnan kassavirtoja pitkälle tulevaisuuteen

Olemme kehittäneet yhdessä Suomen kokeneimpiin kuuluvan kassavirta-asiantuntijan ja yritysanalyytikon LJK Riku Lehtisen sekä Strategic Accounting Finland Oy:n kanssa markkinoiden kehittyneimmän kassavirtaennustamisen ohjelman osaksi Accuna BI-ohjelmistoa. Accunan Kassavirtaennuste mahdollistaa tarkimman tulos-, tase- ja kassavirtaennusteen kauas tulevaisuuteen.

Accuna Kassavirtaennuste video esikatselu.

Ainutlaatuinen kassavirtaennustamisen malli

Accuna BI-ohjelmiston Kassaennuste on ensimmäinen talousstandardeista riippumaton ja yksiselitteinen kassavirtatuloslaskentamalli. Vuosien kehitystyön ansiosta ei enää tarvitse pyrkiä ennustamaan kassavirtoja ainoastaan historiatiedon tai reskontrapohjaisten työkalujen avulla.

Kassavirtaennuste ja johtaminen.

Strategisen suunnittelun tärkein työkalu

Accuna Kassaennuste on uudenlainen työkalu yritysjohdolle kassavirtojen ennustamiseen ja strategisen suunnittelun tueksi. Se tehostaa huomattavasti yritysten johtamista, seurantaa ja toiminnan ohjaamista. Kassavirtatulos lisänä johdon strategisessa työkalupakissa nousee nopeasti pakin tärkeimmäksi työkaluksi.

Kassavirtajohtaminen - Talgraf ohjelmistot.

Todellinen talouskunto näkyväksi ja tieto tulevasta

Accunan kassavirtaennuste tuo välittömästi näkyväksi yrityksen kassatilanteen ja sen tulevan kehityksen toiminnan jatkuessa nykyisen kaltaisena. Sen avulla myös simuloit yrityksesi tulevaisuutta eri tekijöitä muuttamalla. Kassaennuste mahdollistaa myös tehtävien kehitystoimien heijastamisen toiminnallisiin lukuihin ja sitä kautta ajan kuluessa käytössä olevaan rahamäärään.

Talgraf Oy - Kassavirtaennustaminen.

Turvaa liiketoimintasi tulevaisuus – Ole aina valmiina

Yllättävissä tilanteissa pärjäävät ne, jotka ovat varautuneet ennalta. Ennusta. Älä anna yllätysten lamaannuttaa liiketoimintaasi. Accuna Kassaennuste tekee kassavirtaennustamisesta vaivatonta ja edistyksellistä.

Talgraf Oy - yrituksen kassavirta.

Accuna Kassaennusteen ominaisuudet

Tulevaisuuden simulointi

Accuna Kassaennuste tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia simulaatioita, joilla pääset konkreettisesti yrityksen omaan toimintaan ja numeroihin kiinni helposti ymmärrettävällä tavalla. Muuttujia on mahdollista vapaasti muutella ja täten simuloida strategisesti eri tilanteita. Kaiken huomioon ottavana se antaa aina tarkimman tiedon siitä, mitä olisi saatavilla ja minkälaisilla muutoksilla.

Ennusteiden vertailu

Voit vertailla kätevästi useita eri kassaennusteita. Esimerkiksi perusversio / liikevaihto +20% / liikevaihto -20%, jolloin näet hyvin todennäköisen kassan vaihteluvälin.

Konsernitasoisesti

Kassaennusteen voi tehdä yksittäiseen yritykseen ja yhdistellä siitä konserniin tai suoraan konsernitasolle.

Tärkein näkökulma päätöksiin

Kääntää katseen tärkeimpiin tunnuslukuihin ja auttaa yritystäsi testaamaan, miltä eri strategiset vaihtoehdot näyttävät kassavirtojen näkökulmasta. Ohjelman sinulle tuottama kassavirtatulos on puhtain mahdollinen yrityksen tulosmittari!

Todellinen ja tarkin talouskunto

Tuo automaattisesti esille tarkimman näkymän yrityksesi kassavirrasta ja mahdollistaa syvällisemmän ymmärryksen yrityksesi todellisesta talouskunnosta. Kassavirtatulos on kaikista parametreista se tärkein, sillä se näyttää sen oikean rahan, millä maksetaan muun muassa palkat, hoidetaan investoinnit ja maksetaan osingot.

Osaaminen yrityksen päättäjille

Kassavirtaennustamisen ohjelma edistää ja nopeuttaa huomattavasti elintärkeää pitkän aikavälin strategista suunnittelua. Se antaa automaattisesti kokonaisvaltaisen ja todellisen näkymän yrityksen vallitsevaan tilaan, joka muuten olisi laskennallisen työn ja tuskan takana. Accuna Kassaennusteen avulla nähdään jo heti, kuinka yrityksen nykyiselläkin talouskunnolla saadaan kassavirta vahvemmaksi.

Soveltuu kaikille ja kaikkialla

Riku Lehtisen kassavirtaennustamisen metodille, jonka pohjalle Kassaennuste-ohjelmamme on rakennettu, on tehty kaikki mahdolliset testit, joiden avulla on todennettu sen toimintavarmuus kaikkialla. Se on testattu toimivaksi kaikilla kirjanpitojärjestelmillä, kaikilla jaksotus-, arvostus- ym. säännöillä (IFRS, USGAAP jne.) sekä kaikissa juridisissa talousyksikkömuodoissa, eläväisimmissäkin konserneissa ja kaikissa tilanteissa.

Budjetoinnin ja ennusteiden suora yhteys kassaennusteelle

Tutustu lisää Accuna tuoteperheeseen

Ohjelmisto sopii täydellisesti sekä organisaatioiden omaan että tilitoimistojen asiakaskäyttöön koosta ja toimialasta riippumatta.

Tilaa videodemo sähköpostiisi

Minimoi manuaaliset ja rutiininomaiset työt. Saat tarvitsemasi tiedon luotettavasti ja reaaliaikaisesti sekä tehostat päätöksentekoa. Videodemostamme opit kätevästi lisää Accuna-ohjelmistosta.

 


Talgraf Plus

Tehokkaamman johtamisen tueksi kehitetty palvelu, jonka tarkoituksena on maksimoida Kassaennusteesta saatava hyöty ja auttaa yrityksiä saamaan enemmän kassavirtaa – joka on suomeksi rahaa.

Haluttaessa yrityksen suorituskyvyn hyppäävän ylemmälle portaalle, tarvitaan yritykseen normaalia päivittäistä toimintaa terävämpää kokemusta ja taitoa, joka tulisi yritykselle liian kalliiksi jatkuvana kapasiteettina yrityksen saavutettua uuden pysyvän suorituskykytason. Tällaisessa tilanteessa on Accuna-asiakkaana mahdollisuus ottaa käyttöönne Talgraf Plus -palvelu.

Lue lisää Talgraf Plus -palvelusta

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö