fbpx

Konserniraportit ja -taseet puolestasi

Accuna Konserni laatii puolestasi konserniraportit ja -taseet kuukausittain. Eliminoinnit ja osaomistukset huomioidaan laskennassa automaattisesti. Accunalla voit raportoida liiketoimintaasi halutun konsernirakenteen mukaisesti.

Yritysvertailut

Accunan valmiit konserniraportit sisältävät kattavat yritysvertailuraportit. Järjestelmä tuo automaattisesti kaikki konserniyritykset samalle raportille rinnakkain vertailtaviksi.

Talgraf Oy - Konsernin talouden johtaminen.

Konsernisuhteet ja rakenne

Eri tilikartat, kaudet ja valuutat huomioidaan konsernilaskennassa automaattisesti. Voit lisäksi määritellä omistusosuuksia, näiden vaikutusaikoja sekä muokata eri versioita konsernirakenteesta.

Talgraf Oy - Konsernin talousjohtaminen.

Eliminoinnit ja konsolidointi

Accuna Konserni eliminoi sisäiset erät automaattisesti, jos käytössä on sisäiset tilit tai konsernikoodi. Järjestelmä kertoo, onko konsernikirjaukset tehty oikein kaikissa konsernin yksiköissä.

Kassavirtaennuste ja johtaminen.

Konsernitiedon yhdistely eri kirjanpito-ohjelmista

Accuna Konserni hakee ja kokoaa tytäryhtiöiden eri kirjanpito-ohjelmista kuukausitoteumat ja edelleen ohjaa kirjaukset automaattisesti konserniraportointia varten – kaikki ilman lisätyötä! Konsernivientejä voidaan toki tarvittaessa syöttää myös käsin.

Talgraf Oy - Konsernijohdon työkalut.

Accuna Konsernin hyödyt

Säännöllinen konserniraportointi ilman lisätyötä

Automaattiset eliminoinnit ja konsolidointi

Konserniviennit syöttönä tai datatuontina

Toimintoraportit yritys- ja konsernitasolla

Mitä asiakkaamme sanovat

Tilaa videodemo sähköpostiisi

Minimoi manuaaliset ja rutiininomaiset työt. Saat tarvitsemasi tiedon luotettavasti ja reaaliaikaisesti sekä tehostat päätöksentekoa. Videodemostamme opit kätevästi lisää Accuna-ohjelmistosta.

Jätä yhteydenottopyyntö