fbpx

Vapauta aikasi talouden kehittämiselle

Mitä tekisit, jos saisit vapautettua esimerkiksi puolet kuukausittaisesta työajastasi kaikelta ylimääräiseltä numeroiden ja raskaiden tiedostojen pyörittelyltä? Oikeilla työkaluilla se onnistuu ja säästät kaiken lisäksi myös hermoja.

Unohda rutiininomainen käsityö

Anna ohjelman tehdä se, missä ohjelma on paras. Tee sinä sitä, missä sinä olet paras ja tuottavin. Ohjelmistomme automatisoi aikaa vievän käsityön tuottaen sinulle luotettavaa tietoa nopeasti ja ajantasaisesti. Näin myös minimoidaan inhimilliset virheet sekä niiden korjauksiin kulutettu aika. Keskityt olennaiseen.

Talgraf Oy - Konsernin talouden johtaminen.

Hallitse oikeuksia ja tee saumatonta yhteistyötä muiden kanssa

Kätevä käyttäjien oikeuksien hallinta mahdollistaa jokaiselle oleelliset näkymät ja muokkausmahdollisuudet. Koko organisaatio pääsee nauttimaan samoista raportti- ja budjettipohjista, joita muokataan ajantasaisella tiedolla samanaikaisesti missä ja milloin vain.

Yrityksen budjetointi.

Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen

Ohjelmistomme suunnittelun lähtökohtana on tiedon helppo saatavuus, muokattavuus ja ymmärrettävyys. Ominaisuuksiltaan moderni ohjelmisto tekee talouden ja liiketoiminnan johtamisesta mielekästä. Monipuoliset ja helppokäyttöiset toiminnot sekä visuaalisuus tuovat piristävää tehokkuutta arjen toimintaan.

Talousluvut Accuna-ohjelmistolla.

Kätevä jakelu suoraan ohjelmasta

Ohjelmistomme välittävät yrityksesi taloustiedot haluamillesi sidosryhmille heille tarkoitetussa muodossa ja automaattisesti ajastettuna ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaasi raporttien tekemiseen tai lähettämiseen. Näin sinä ja sidosryhmäsi voitte keskittyä tiedon tulkintaan ja hyödyntämiseen.

Accuna talousjohtaminen - Talgraf Oy.

Tilaa videodemo sähköpostiisi

Minimoi manuaaliset ja rutiininomaiset työt. Saat tarvitsemasi tiedon luotettavasti ja reaaliaikaisesti sekä tehostat päätöksentekoa. Videodemostamme opit kätevästi lisää Accuna-ohjelmistosta.