fbpx

Webinaarit liiketoiminnan johtamisen tueksi

Monipuolisten koulutuksiemme avulla pidät huolen sinun ja muun henkilöstön ammattiosaamisesta sekä varmistat työkalujen tehokkaimman hyödyntämisen organisaatiossasi. Me työskentelemme sen eteen, että sinä pystyisit hyödyntämään liiketoimintaasi koskevaa tietoa paremmin ja kehittämään itseäsi ja organisaatiosi toimintaa.

Webinaareja joka lähtöön – tule innostumaan taloudesta

Tarjonnastamme löydät Suomen kovimpien kouluttajien luotsaamia asiantuntijawebinaareja talouden ja liiketoiminnan johtamisen eri osa-alueista, maksuttomia esittelyjä ohjelmistomme hyödyntämisestä liiketoiminnassa, ohjelmistomme käyttökoulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä koulutuksia.

Vuoden 2023 koulutuslisenssi Katso tästä.

Valitse itseäsi ja/tai organisaatiotasi parhaiten palveleva tapa kouluttautua ja kehittyä.

Koulutuslisenssiläisten palvelut - kouluttaudu omien aikataulujesi mukaan

Materiaalipankista löydät pidetyt Accuna-webinaarit. Accunan oppimisympäristön ja harjoitusmateriaalin avulla pääset harjoittelemaan ohjelman käyttöä.

Webinaarinauhoitukset

Materiaalipankista löydät pidetyt Accuna-webinaarit. Materiaalipankkiin pääsy vain koulutuslisenssiläisillä. Tunnuksiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä info(a)talgraf.fi.

Materiaalipankki

Accuna oppimisympäristö

Tervetuloa hyödyntämään Koulutuslisenssi -palveluun kuuluvaa Accunan oppimisympäristöä. Klikkaa ohjeisiin ja ole tarvittaessa yhteydessä info(a)talgraf.fi.

Oppimisympäristö

Usein kysyttyä

Ohessa vastauksia usein kysyttyihin koulutus kysymyksiin. Ole tarvittaessa yhteydessä info(a)talgraf.fi.

  • Pieni hetki, niin koostamme tähän usein kysyttyjä kysymyksiä :)

    Tulossa

Jätä yhteydenottopyyntö