fbpx

Tilaa Talgrafin koulutuslisenssi.

Koulutuslisenssi etuoikeudella kaikille Talgraf Oy:n asiakkaille. Huomaa, että koulutuslisenssimme on organisaatiokohtainen eli yhdestä lisenssistä on iloa koko henkilöstöllenne.

 

Koulutuslisenssi pähkinänkuoressa

Organisaatiolle hankittua koulutuslisenssiä voi jokainen yrityksesi henkilö hyödyntää – eli se on aidosti organisaatiokohtainen! Live-webinaareihin voi osallistua yhdellä lisenssillä yksi henkilö kerrallaan ja henkilö voi vaihdella eri koulutuksissa. Tallenteet ovat kuitenkin vapaasti hyödynnettävissä jälkeenpäin materiaalipankissa, pois lukien ulkopuolisten asiantuntijoiden webinaarit, joista ei tule tallenteita jakoon.

  • Yhden lisenssin hinta vain 50 €/kk, 12 kuukauden sopimuskausi (peruutukset viimeistään 60 päivää ennen uuden sopimuskauden alkua).
  • Oikeuttaa pääsyn kaikkiin sivuillamme/koulutusesitteessä listattuihin koulutuksiimme: Koulutusesite 2024. (Koulutusesite 2023).
  • Tunnukset materiaalipankkiin, jossa näkyvissä pidetyt Accuna-webinaarit*.
  • Organisaatiokohtainen! Yhdellä lisenssillä voi osallistua aina yksi henkilö live-koulutukseen – henkilö voi vaihdella eri koulutuksissa.

*Accuna-webinaarien materiaalipankki uusiutuu helmikuussa. Materiaalipankissa säilytetään kuitenkin useita edellisten vuosien edelleen hyödyllisiä koulutuksia ja marras- ja joulukuun kaikki Accuna-webinaarit ovat nähtävissä vielä helmikuun ajan.

Tarvittaessa voit vielä tiedustella koulutuslisenssistä tarkemmin tästä.

Talgraf Oy - Konsernijohdon työkalut.

Koulutuslisenssin tilaus ja eteneminen

  1. Koulutuslisenssin voit tilata organisaatiollesi täyttämällä alta löytyvän lomakkeen.
  2. Saat vahvistusviestin sähköpostiin, kun lomake on onnistuneesti vastaanotettu (tarkista tarvittaessa roskapostisi).
  3. Tilauksenne käsitellään tavallisesti jo saman päivän aikana.
  4. Aktivoimme koulutuslisenssit lomakkeen tietojen perusteella. Olemme tarvittaessa ennen aktivointia sinuun yhteydessä.
  5. Mikäli kaikki on lomakkeella kunnossa, niin saat käsittelyn jälkeen vahvistusviestin sähköpostitse koulutuslisenssin hankinnasta (tarkista tarvittaessa roskapostisi).
  6. Vahvistusviestin mukana saat Koulutuslisenssiänne koskevat lisätiedot ja ohjeet.
Talgraf koulutuslisenssin tilaus.

Tilaa Koulutuslisenssi

Huom. Koulutuslisenssi saatavilla vain Talgraf Oy:n asiakkaille

 

Matkalla syvempään ymmärrykseen.