fbpx

Tilaa Talgrafin koulutuslisenssi.

Koulutuslisenssi etuoikeudella kaikille Talgraf Oy:n asiakkaille. Huomaa, että koulutuslisenssimme on organisaatiokohtainen eli yhdestä lisenssistä on iloa koko henkilöstöllenne.

 

Koulutuslisenssi pähkinänkuoressa

Organisaatiolle hankittua koulutuslisenssiä voi jokainen yrityksesi henkilö hyödyntää – eli se on aidosti organisaatiokohtainen! Live-webinaareihin voi osallistua yksi henkilö kerrallaan ja henkilö voi vaihdella eri koulutuksissa. Näistä kuitenkin tallenteet ovat hyödynnettävissä jälkeenpäin, pois lukien ulkopuolisten asiantuntijoiden webinaarit, joista ei tule tallenteita jakoon.

 • Yhden lisenssin hinta vain 50 €/kk, 12 kuukauden sopimuskausi (peruutukset viimeistään 60 päivää ennen uuden sopimuskauden alkua).
 • Oikeuttaa pääsyn kaikkiin koulutusesitteessä listattuihin koulutuksiimme. Katso Koulutusesite 2023 (Koulutusesite 2022).
 • Tunnukset Accunan oppimisympäristöön ja harjoitusmateriaalit.
 • Tunnukset materiaalipankkiin, johon tulee näkyviin pidetyt Accuna-webinaarit*.
 • Yhdellä lisenssillä voi osallistua aina yksi henkilö live-koulutukseen. Henkilö voi vaihdella eri koulutuksissa, eli on organisaatiokohtainen.

*Accuna-webinaarien materiaalipankki uusiutuu helmikuussa. Materiaalipankissa säilytetään kuitenkin useita edellisten vuosien edelleen hyödyllisiä koulutuksia ja marras- ja joulukuun kaikki Accuna-webinaarit ovat nähtävissä vielä helmikuun ajan.

Tarvittaessa voit vielä tiedustella koulutuslisenssistä tarkemmin tästä.

Talgraf Oy - Konsernijohdon työkalut.

Koulutuslisenssin tilaus ja eteneminen

 1. Koulutuslisenssin voit tilata organisaatiollesi täyttämällä alta löytyvän lomakkeen.
 2. Saat vahvistusviestin sähköpostiin, kun lomake on onnistuneesti vastaanotettu (tarkista tarvittaessa roskapostisi).
 3. Tilauksenne käsitellään tavallisesti jo saman päivän aikana.
 4. Aktivoimme koulutuslisenssit lomakkeen tietojen perusteella. Olemme tarvittaessa ennen aktivointia sinuun yhteydessä.
 5. Mikäli kaikki on lomakkeella kunnossa, niin saat käsittelyn jälkeen vahvistusviestin sähköpostitse koulutuslisenssin hankinnasta (tarkista tarvittaessa roskapostisi).
 6. Vahvistusviestin mukana saat Koulutuslisenssiänne koskevat lisätiedot ja ohjeet.
Talgraf koulutuslisenssin tilaus.

Tilaa Koulutuslisenssi

Huom. Koulutuslisenssi saatavilla vain Talgraf Oy:n asiakkaille

 

Matkalla syvempään ymmärrykseen.