fbpx

Tilitoimistoille

Yritykset hakevat tilitoimistoltaan yhä useammin strategisen kumppanin roolia liiketoimintansa tueksi perinteisen kirjanpidollisen työn ohella. Yrityksillä on kasvava tarve palveluihin, jotka tukevat liiketoiminnan eri vaiheita: suunnittelua, seurantaa, analysointia, investointi- ja simulointilaskelmia sekä rahoituksen hakua. Me autamme yritystäsi kääntämään muuttuvat asiakastarpeet eduksesi.

Uudenlaiset palvelut tilitoimistosi menestyksen tueksi

Tee nyt sitä, mitä muut tilitoimistot suunnittelevat tekevänsä muutaman vuoden kuluttua. Ota kilpailueduksesi kehittymiskykyisimmät ja kattavimmat liiketoiminnan ohjelmistot ja tarjoa niitä asiakkaillesi.

Nykyaikaisilla liiketoimintatiedon käsittelyyn tehdyillä järjestelmillä lisäät asiakkaittesi osaamista ymmärtää ja ennustaa omaa liiketoimintaansa ja yrityksen taloutta. Asiakkaasi ajansäästö sekä tarkemmat taidot ja ohjelmistot ennustaa liiketoimintaa ovat hyötyjä, jotka toteutuvat sinun tilitoimistopalveluittesi ansiosta.

Accuna BI-ohjelmiston avulla asiakasraportoinnin voi tehdä automaattisella ajastuksella, ja raportoitavat asiat voi määritellä jokaiselle asiakkaalle tämän toiveiden mukaan. Asiakkaasi pääsevät katsomaan raportteja missä ja milloin tahansa.

Kassavirtajohtaminen - Talgraf ohjelmistot.

Lisäarvoa ja kilpailuetua ilman lisätyötä

Accunasta asiakkaasi saa helppokäyttöisen työkalun, jolla hän pystyy seuraamaan ja ymmärtämään yrityksensä taloutta paremmin kuin koskaan ennen. Sinä ja asiakkaasi hyötyvät. Me tarjoamme teille aina oman yhteyshenkilön sekä myynnin tuen. Me olemme mukana muutoksessa. Accuna saa asiakkaasi innostumaan taloudesta

Budjetointi tehty helpoksi.

Kasvata lisämyyntiä

Uutta liikevaihtoa ohjelmistokaupan avulla. Työkalumme avulla palveluiden lisämyynti tehostuu. Sisältää selkeät palvelupaketit, joita helppo tarjota asiakkaille. Toiminnan tehostaminen ja lisämyynti kasvattavat tuntipohjaista laskutustasi.

Talousluvut Accuna-ohjelmistolla.

Palvele ja sitouta

Tarjoa liiketoiminnan suunnittelun, seurannan ja ennustamisen työkaluja kokonaisvaltaisesti. Asiakas on tyytyväisempi, kun saa enemmän ja parempaa yhdeltä palveluntuottajalta. Laaja palveluvalikoima sitouttaa asiakasta paremmin ja tekee asiakkuudesta pitkäikäisemmän.

Johdon raportointi.

Kehitä ja automatisoi

Automaation avulla kustannussäästöjä. Tehosta ja helpota yrityksille tarjottavien lisäpalveluiden tuottamista, erityisesti jos käytössänne on useita kirjanpito-ohjelmistoja. Accuna poistaa aikaa vievän Excel-työn. Accunan avulla asiakasraportoinnin voi tehdä automaattisella ajastuksella, ja raportoitavat asiat voi määritellä jokaiselle asiakkaalle tämän toiveiden mukaan. Asiakkaasi pääsevät katsomaan raportteja missä ja milloin tahansa.

Budjetointi ja skenaariotyö.

Accuna-ohjelmiston etuja tilitoimistokentässä

 • Automatiikkaan perustuva kassavirtaennustaminen
 • Isommille asiakkaille Oma-Accuna palvelu, jolloin tuki suoraan Talgrafilta
 • Käyttöönotto keskimäärin 1 päivässä
 • Valmisraporttipaketit eri yhtiömuodoille
 • Myynnin tuki ja materiaalit Talgrafilta
 • Konserniyhdistely
 • Tuki yli 90 eri ohjelmistoon
 • Interaktiivinen raportointi helpottaa tiedon hyödyntämistä
 • Saat käyttöösi valmiit raporttikirjastot
 • Halutessasi voit tarjota asiakkaillesi myös budjetointipalvelun
 • Kumppaniohjelmamme tukee omaa asiakaspalveluasi
Kassavirtaennuste ja johtaminen.

Tilaa videodemo sähköpostiisi

Minimoi manuaaliset ja rutiininomaiset työt. Saat tarvitsemasi tiedon luotettavasti ja reaaliaikaisesti sekä tehostat päätöksentekoa. Videodemostamme opit kätevästi lisää Accuna-ohjelmistosta.