fbpx

Tervetuloa tarinaamme mukaan

Talgraf on tehty ihmisistä, uteliaista, kokeilijoista ja rohkeista ratkaisujen kehittäjistä. Meitä yhdistää halu oppia ja kehittyä, menestyä ja kasvaa ihmisinä ja työyhteisönä. Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaamme, joita haluamme kukin aidosti ymmärtää ja auttaa.

Jo vuosikymmenien ajan Suomen menestyvimpien yritysten joukossa.

Tarjoamme työntekijöillemme vakaan työpaikan. Kannamme vastuumme toimintamme jatkuvuudesta ja kannattavuudesta, jotta voimme tuottaa arvoa asiakkaillemme ja pitää huolta henkilöstöstämme nyt ja tulevaisuudessa. Tunnistamme, että menestyvät asiakkaat ja osaava, hyvinvoiva henkilöstö ovat suurimmat voimavaramme.

1992

Perustettu

36

Onnellista talgrafilaista työkavereinamme

4,2M€

Liikevaihtomme vuonna 2022

31v

Kotimainen perheyritys jo vuodesta 1992

Tavoitteena olla paras työyhteisö

Haluamme, että Talgrafilla työskentelevät ihmiset tuntevat työskentelevänsä heille itselleen parhaassa mahdollisessa työyhteisössä. Kannamme jokainen oman vastuumme sekä teemme yhteistyötä parhaan mahdollisen työyhteisön rakentamiseksi. Ymmärrämme, että paras työyhteisö ja sen vaaliminen tarvitsee meidän jokaisen panosta. Haluamme olla rehellisiä, reiluja ja avoimia asiakkaillemme, toisillemme sekä yrityksellemme. Etsimme yhteisöömme osaajia, jotka rikastuttavat yrityskulttuuriamme ja vahvistavat sitä omalla ainutlaatuisellaan tavallaan.

Talgraf Oy sertifikaatit ja luotettavuus.

Puitteet parasta A-luokkaa

Työyhteisömme ytimessä ovat mukavat työkaverit, vahva asiantuntemus, reippaan rempseä ja asiallinen yhteistyöilmapiiri sekä molemminpuolinen luottamus ja arvostus. Yrityksenä vaalimme talgrafilaisten työtyytyväisyyttä tarjoten mielekkäiden työtehtävien sekä modernimpien tilojen ja välineiden ohella mahdollisuuksia osallistumiseen, vaikuttamiseen, kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille kunnia-asia. Emme ihannoi jatkuvia ylipitkiä työpäiviä vaan pidämme arvossa sitä, että meillä on elämässämme myös muita tärkeitä asioita. Ylläpidämme ja rakennamme yhdessä hyvää ja innostavaa työilmapiiriä. Oivallutamme toisiamme ja nostamme arjessamme esiin meidän jokaisen hyvinvointia edistäviä – hyvin arkisia, mutta tärkeitä teemoja. Tarjoamme hyvän työilmapiirin lisäksi myös henkilöstöetuja, jotta meistä jokainen jaksaisi, viihtyisi ja voisi hyvin.

Ura Talgrafilla - onnellinen työyhteisö.

Osaamisen kehittämisen polku

Joukkuehengen avulla

Uskomme siihen, että joukkueen rakentaminen yhteen puhaltavien yksilöiden ja heidän yksilöllisten vahvuuksien sekä yhteisen vuorovaikutuksen varaan on paras tie siihen, että kukoistamme yksin ja yhdessä.

Tee työtä, josta nautit

Työarjessamme ja töiden organisoinnissa periaatteenamme on, että työtehtävät ovat riittävän mielekkäitä ja antavat työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää osaamistaan sekä tulla yhä taitavimmiksi työssään.

 

Oppia ikä kaikki

Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuksia oppia ja kasvaa työssään, työyhteisön jäsenenä sekä ihmisenä Talgrafin osaamisen abc-mallin avulla.

 

Kollektiivisuus

Uskomme, että opimme enemmän, kun kerromme avoimesti ajatuksiamme, opimme toisiamme sparraten, verkostoidumme ja etsimme yhdessä ratkaisuja.

Monipuolisuus on valttia

Uskomme osaamisen kehittämisessä vahvasti 70:20:10-malliin, jonka mukaan työ on upea ympäristö oppia ja että opimme tehokkaimmin tekemällä, jakamalla ja kokeilemalla sekä osallistumalla muodolliseen koulutukseen.

Avoin haku

Otamme kiitollisin mielin vastaan myös avoimia hakemuksia.

Vaikka meillä jokaisella on titteli, kiinnostaa meitä eniten persoonallisuutesi, asenteesi, osaamisesi, tarinasi ja kokemuksesi. Mikäli tunnet kipinää hyvän tuottamiseen, näet maailman positiivisena ja täynnä mahdollisuuksia, niin olemme kiinnostuneita tutustumaan osaamiseesi tarkemmin. Kerro hakemuksessasi minkälaiset työtehtävät sinua kiinnostaa.

Meillä on ilo tarjota korkeakouluopiskelijoille mahdollisuus tutustua Talgrafiin traineejaksojen kautta. Traineejaksoilla pääset näkemään Talgrafin toimintaa, oppimaan uutta, jakamaan osaamistasi ja verkostoitumaan tulevaisuutesi kannalta. Meille on tärkeää, että traineejaksot ja opiskeluun liittyvät harjoittelut ovat molemmille osapuolille innostavia ja hyödyllisiä. Haluamme antaa opiskelijoille positiivisen työkokemuksen ja tarjoamme paikkoja kun meillä on kiinnostavaa työtä tarjolla sekä hyvät resurssit ohjata.

Trainee- tai harjoittelupaikkamme ovat tyypillisesti asiakastuki-, tuotekehitys-, markkinointi- tai projektiluontoisissa tehtävissä.

Avoimet hakemukset voit lähettää osoitteeseen: rekry(a)talgraf.fi

Kiitos hakemuksestasi jo etukäteen!

Mitä työntekijämme sanovat