fbpx

Tervetuloa tarinaamme mukaan

Talgraf on tehty ihmisistä, uteliaista, kokeilijoista ja rohkeista ratkaisujen kehittäjistä. Meitä yhdistää halu oppia ja kehittyä, menestyä ja kasvaa ihmisinä ja työyhteisönä. Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaamme, joita haluamme kukin aidosti ymmärtää ja auttaa.

Jo vuosikymmenien ajan Suomen menestyvimpien yritysten joukossa.

Tarjoamme työntekijöillemme vakaan työpaikan. Kannamme vastuumme toimintamme jatkuvuudesta ja kannattavuudesta, jotta voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja pitää huolta henkilöstöstämme nyt ja tulevaisuudessa. Tunnistamme, että menestyvät asiakkaat ja osaava, hyvinvoiva henkilöstö ovat suurimmat voimavaramme.

1992

Perustettu

32

Onnellista talgrafilaista työkavereinamme

4M€

Liikevaihtomme vuonna 2022

30v

Kotimainen perheyritys jo vuodesta 1992

Tavoitteena olla paras työyhteisö

Haluamme, että Talgrafilla työskentelevät ihmiset tuntevat työskentelevänsä parhaassa mahdollisessa työyhteisössä. Kannamme jokainen oman vastuumme sekä teemme yhteistyötä parhaan mahdollisen työyhteisön rakentamiseksi. Ymmärrämme, että paras työyhteisö tarvitsee jokaisen työpanosta. Haluamme olla rehellisiä, reiluja ja avoimia asiakkaillemme, toisillemme sekä yrityksellemme. Etsimme yhteisöömme osaajia, jotka rikastuttavat yrityskulttuuriamme ja vahvistavat sitä omalla ainutlaatuisellaan tavallaan.

Talgraf Oy sertifikaatit ja luotettavuus.

Puitteet parasta A-luokkaa

Työyhteisömme ytimessä ovat mukavat työkaverit, vahva asiantuntemus, reippaan rempseä ja asiallinen yhteistyöilmapiiri sekä molemminpuolinen luottamus ja arvostus. Yrityksenä vaalimme talgrafilaisten työtyytyväisyyttä tarjoten mielekkäiden työtehtävien sekä modernimpien tilojen ja välineiden ohella mahdollisuuksia osallistumiseen, vaikuttamiseen, kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia myös kattavin henkilöstöeduin, jotta meistä jokainen jaksaisi, viihtyisi ja voisi hyvin.

Ura Talgrafilla - onnellinen työyhteisö.

Osaamisen kehittämisen polku

Joukkuehengen avulla

Uskomme siihen, että joukkueen rakentaminen yhteen puhaltavien yksilöiden ja heidän yksilöllisten vahvuuksien sekä yhteisen vuorovaikutuksen varaan on paras tie siihen, että kukoistamme yksin ja yhdessä.

Tee työtä, josta nautit

Työarjessamme ja töiden organisoinnissa periaatteenamme on, että työtehtävät ovat riittävän mielekkäitä ja antavat työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää osaamistaan sekä tulla yhä taitavimmiksi työssään.

 

Oppia ikä kaikki

Panostamme henkilöstöömme tukemalla henkilöstömme jatkuvaa oppimista ja kehittymistä ihmisenä. 

 

Kollektiivisuus

Osaamisen kehittäminen Talgrafilla koostuu sisäisestä osaamisen jakamisesta sekä ulkopuolisten toimijoiden järjestämistä osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista.

Monipuolisuus on valttia

Järjestämme sisäisiä oppimisen ja oivaltamisen tilaisuuksia, koko henkilöstömme kehittämispäiviä ja huolehdimme yhteistyössä henkilöstömme kanssa tehtäväkohtaisesta ammatillisen osaamisen kehittämisestä. Uskomme osaamisen kehittämisessä vahvasti 70:20:10-malliin, jonka mukaan työelämässä oppimisen tulee jakautua omatoimisen tekemisen, toisilta oppimisen ja kokeilujen sekä muodollisen koulutuksen kesken.

Avoin haku

Otamme kiitollisin mielin vastaan myös avoimia hakemuksia.

Vaikka meillä jokaisella on titteli, kiinnostaa meitä eniten persoonallisuutesi, asenteesi, osaamisesi, tarinasi ja kokemuksesi. Mikäli tunnet poltetta huippusuorituksiin, näet maailman positiivisena ja täynnä mahdollisuuksia, niin olemme kiinnostuneita tutustumaan osaamiseesi tarkemmin. Kerro meille myös omasta työunelmastasi sekä sinusta työyhteisön jäsenenä. Kun lähetät hakemuksen, niin ilmaise hakemuksessasi minkälaiset työtehtävät sinua kiinnostaa.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös trainee-/harjoittelujaksoja korkeakouluopiskelijoille. Traineejaksoilla tutustut Talgrafiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten. Meille on tärkeää, että traineejaksot ja opiskeluun liittyvät harjoittelut ovat molemmin puolin antoisia ja mielekkäitä. Haluamme luoda opiskelijoille hyvän työkokemuksen ja tarjoamme paikkoja kun meillä on mielekästä työtä tarjolla sekä riittävän hyvät mahdollisuudet perehdyttää tulokkaita.

Trainee- tai harjoittelupaikkamme ovat tyypillisesti asiakastuki-, tuotekehitys-, markkinointi- tai projektiluontoisissa tehtävissä.

Avoimet hakemukset voit lähettää osoitteeseen: rekry(a)talgraf.fi

Kiitos hakemuksestasi jo etukäteen!

Mitä työntekijämme sanovat