fbpx

Tule osaksi intohimoista porukkaa

Haluatko työskennellä innovatiivisessa ja kunnianhimoisessa asiantuntijatyöyhteisössä, joka kehittää alansa johtavia ohjelmistoja?

Anna tähtesi loistaa

Meillä ei jäykistellä, vaan olemme kiinnostuneita ihmisistä roolien takana. Jokaisen persoona saa näkyä. Meillä on matala hierarkia ja vahvan ketterä joukkuehenkinen kulttuuri, mikä tekee meistä ketteriä reagoimaan muutoksiin ja pääsemään tavoitteisiin.

Sinulta odotamme erityisesti myönteistä asennetta jatkuvaan oppimiseen. Tahdot haastaa niin itsesi kuin tiimisi löytämään uusia, entistä parempia ratkaisuja. Sovit meille myös, jos olet kiinnostunut ymmärryksestä ja asiakkaiden auttamisesta. Meidät tunnetaan kyvystämme tehdä monimutkaisesta ymmärrettävää, olipa asiakas sitten etsimässä itselleen sopivaa ohjelmistoa tai apua sen käyttämiseen. Tämän mahdollistavaa asennetta toivomme myös sinulta.

Liiketoiminnan johtaminen.

Töihin meille

Katso avoimet työpaikkamme tältä sivulta tai lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi. Kerro samalla minkälaiset tehtävät sinua kiinnostaa. Vaikka meillä jokaisella on titteli, kiinnostaa meitä eniten persoonallisuutesi, asenteesi, osaamisesi, tarinasi ja kokemuksesi. Mikäli tunnet poltetta huippusuorituksiin, näet maailman positiivisena ja täynnä mahdollisuuksia, niin olemme kiinnostuneita tutustumaan osaamiseesi tarkemmin.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös trainee-/harjoittelujaksoja korkeakouluopiskelijoille. Traineejaksoilla tutustut Talgrafiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten. Meille on tärkeää, että traineejaksot ja opiskeluun liittyvät harjoittelut ovat molemmin puolin antoisia ja mielekkäitä. Haluamme luoda opiskelijoille hyvän työkokemuksen ja tarjoamme paikkoja kun meillä on mielekästä työtä tarjolla sekä riittävän hyvät mahdollisuudet perehdyttää traineita.

Trainee- tai harjoittelupaikkamme ovat tyypillisesti asiakastuki-, tuotekehitys-, markkinointi- tai projektiluontoisissa tehtävissä.

Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää osoitteeseen: rekry(a)talgraf.fi

Talousjohtaminen.

Miksi Talgraf työpaikkana?

1. Työnhakijalupauksemme on aito vuorovaikutus. Lupaamme, että henkilöstöltämme saa aina kysyä minkälainen työyhteisö olemme. Haluamme, että jokainen tulee työyhteisöömme aidosta sydämestään.

2. Meillä tehdään töitä loistavassa seurassa, sillä kumppanimme ja asiakkaamme ovat nälkäisiä kehittämään toimintaansa. Ideat kasvavat meillä yhdessä ja kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme yhteisöllisesti ja toisistamme välittäen.

3. Olemme ihmisiä ja välillä saatamme mokata. Opimme nopeasti ja teemme aina parhaamme. Emme anna pelon ohjata tekemistämme vaan astumme tulevaisuuteemme rohkein sydämin.

4. Viihtyisät puitteet. Saat valita hyvistä vaihtoehdoista sinulle sopivat työvälineet ja työtä voit tehdä juuri siellä missä voit hyvin! Meille pääasia on, että työt tulee tehdyksi hyvässä joukkuehengessä.

5. Ammattitaitoiset ja huumorintajuiset työkaverit sekä tulevaisuutta myönteisesti rakentava ihmislähtöinen yrityskulttuuri.

6. Sopivan kokoisen työyhteisön mahdollistamat hyvät osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet.

7. Vastuuntuntoinen ja vastuullinen työyhteisö – kannamme jokainen vastuumme ja teemme yhteistyötä parhaan mahdollisen työyhteisön rakentamiseksi.

8. Hyvä työilmapiiri ja henkilöstömme hyvinvointi ovat meille kunnia-asioita. Meille on myönnetty Great Place To Work -sertifiointi ja meidät on valittu sarjassamme 7. sijalle Suomen parhaissa työpaikoissa.

9. Tarjoamme sinulle tilaisuuden liittyä taloudellisesti vakaaseen ja dynaamiseen yhteisöömme, jonka sydän heijastaa vahvaa sitoutumista huippuosaamiseen.

#BeMore