fbpx

Accuna BI-ohjelmisto – työkalut talouden johtamiseen

Accuna tuo talousosaston ja liiketoiminnan johtamisen arkeen kaivattua vaivattomuutta ja tehokkuutta. Monipuolinen ja helppokäyttöinen tiedolla johtamisen ohjelmistomme tekee liiketoiminnan suunnittelusta, seuraamisesta, analysoinnista ja ennustamisesta innostavaa.

Accuna on moderni BI-ohjelmisto liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen.

Accuna BI-ohjelmisto nostaa yrityksesi liiketoiminnan ja talouden johtamisen uudelle tasolle. Accuna tekee liiketoiminnan suunnittelusta, seurannasta ja ennustamisesta ymmärrettävää, selkeää ja vaivatonta. Accuna on modernin tiedolla johtamisen unelmakumppani, sillä kaikki johtamisen ydintehtävät hoituvat yhdellä, helppokäyttöisyydestään tunnetulla ohjelmistolla.

94,9

Asiakkaidemme suositteluaste

15.000

Asiakasyritystä Suomessa

90+

Integraatiota eri ohjelmistoihin

30v

Perheyritys jo vuodesta 1992

Integroidumme kaikkialle.

Ohjelmistomme integroituvat luontevasti osaksi liiketoimintaasi ja lähdejärjestelmiäsi. Oli käytössäsi mitä järjestelmiä tahansa, onnistuu tiedonsiirto niiden ja ohjelmistojemme välillä tutkitun turvallisesti. Valmiita rajapintoja on jo yli 90:een ohjelmistoon ja uusia integraatioita kertyy jatkuvasti lisää. Mikäli valmista rajapintaa ei ole, toteutamme sellaisen mielellämme.

Oikeat ratkaisut 
yrityksen kokoon ja yhtiömuotoon katsomatta.

Accuna BI sopii täydellisesti sekä yritysten omaan että tilitoimistojen asiakaskäyttöön. Ne tuovat ammattimaisuutta ja ymmärrettävyyttä liiketoiminnan johtamiseen yrityksen koosta ja yhtiömuodosta riippumatta. Eri ohjelmistomoduuleja voi hyödyntää yrityksen tarpeiden mukaan. Mikä parasta, ohjelmiston ominaisuudet kasvavat asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa.

Miksi valita meidät?

Nopea käyttöönotto ja arvostettu ilmainen asiakastuki

Ei riskiä pitkäksi tai kalliiksi venyvästä räätälöidystä IT- projektista. Valmisohjelmiston saat käyttöösi jopa päivässä. Ominaisuudet on kehitetty tuhansien asiakasyritysten avustamana. Maksuton asiakastukemme on aina apunasi.

Soveltuu kaikille yrityksille koosta ja yhtiömuodosta huolimatta

Ohjelmistomme soveltuvat niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin. Kattavat ominaisuudet palvelevat kaikkia toimialoja ja yritysrakenteita. Monipuolisen valmisohjelmiston etuna on välitön skaalautuvuus tarpeisiisi.

Valmiit integraatiot ja laajat kumppaniverkostot

Integroidumme jo lähes 100 eri lähdejärjestelmään ja toteutamme uusia integraatioita jatkuvasti. Kumppanimme mahdollistavat markkinoiden ammattimaisimmat työkalut sekä ohjelmistojemme käytön tuen niin haluttaessa.

Selkeä kuukausimaksu sisältäen kaiken oleellisen

Tiedät aina, mistä maksat. Aidosti yksi kuukausimaksu, joka kattaa ohjelmiston ja sen päivitykset, käyttökoulutukset, tiedon varastoinnin sekä ammattimaisen asiakastuen. Ei lisämaksuja tai muita yllättäviä kuluja, ikinä.

Laatusertifioitu ja täysin turvalliseksi auditoitu

Turvallisuus, luotettavuus ja kotimaisuus näkyvät sertifikaattiemme kirjosta. Panostamme tuotteidemme ensiluokkaiseen laatuun ja toimintatapoihin, jotta asiakkaamme voivat työskennellä tehokkaasti ja levollisin mielin.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, oman talon sisällä

Olemme kotimaisia ohjelmistotuotteita ja -palveluja tuottava yritys, joka hyödyntää ja kehittää kotimaista osaamista ja ammattitaitoa. Palvelujen ja tuotteidemme laatu on taattua, sillä hoidamme kaikki osa-alueet talon sisällä.

Kehitetty yhteistyössä tuhansien eri yritysten kanssa.

Olemme vuosikymmenten saatossa oppineet uskomaan kollektiivisen älyn voimaan. Kehitämme siksi tuotteitamme ja palvelujamme yhteistyössä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Tuhansista yrityksistä koostuva asiakas- ja kumppaniverkostomme muodostaa vertaansa vailla olevan tarpeiden värikirjon sekä kehitys- ja testausympäristön uusille kehitysideoille.

Mitä asiakkaamme kertovat meistä ja ohjelmistoistamme