fbpx

Talouden ennustamisen monipuoliset BI-työkalut

Accuna BI-ohjelmisto tarjoaa talousammattilaisille ja johdolle edistykselliset kyvykkyydet ja monipuoliset mahdollisuudet ennustaa organisaationsa taloutta ja liiketoimintaa.

Laskennalliset ennusteet raporteilla

Laskennallinen ennuste voi pohjautua niin historiatietoon, toteumiin, budjetteihin kuin erikseen laadittuihin ennusteisiin. Ennustetieto voidaan tuoda pohjalle mistä lähteestä hyvänsä, kuten kirjanpitojärjestelmästä tai Excelistä.

Budjetointi ja skenaariotyö.

Budjetista ennusteeksi

Accunan Budjetoinnin moduulissa voidaan kätevästi luoda budjetteihin pohjautuvia ennusteita. Ohjelmaan laadituista budjeteista on mahdollista ottaa kopio pohjalle ja näin lähteä muokkaamaan haluttua ennustetta. Budjetoinnin puolella myös taseen lukujen käsittely on mahdollista, mutta Kassaennuste-moduulissa tase-ennustaminen on viety vielä pidemmälle.

Kassavirtaennuste ja johtaminen.

Rullaavaa budjetointia ja ennustamista

Monipuoliset budjetoinnin ominaisuudet mahdollistavat myös rullaavan budjetoinnin ja ennustamisen helposti. Rullaava budjetti tai ennuste voidaan tuottaa aina halutulle ajanjaksolle, kuten esimerkiksi 12 tai 24 kuukauden jaksolle. Rullaavalla budjetoinnilla vältytään vuosittaisilta syksyn budjetointikiireiltä, kun valitun ajanjakson ennuste on aina olemassa nykyhetkestä eteenpäin.

Kassavirtajohtaminen yrityksessä.

Kassavirtaennusteen avulla

Accunan Kassaennuste on aidosti pitkän aikavälin strateginen kassavirtaennustamisen työkalu. Kassaennuste mahdollistaa pidempienkin aikajaksojen luotettavan ennustamisen ja taseen ennustamisen hyvinkin helposti. Accuna Kassaennusteen oletusajanjakso on 5 vuotta, jota voi vapaasti halutessaan muuttaa.

Liiketoiminnan johtamisen ohjelmisto - Accuna - Talgraf.

Jätä yhteydenottopyyntö