Accuna BI-ohjelmisto tukemassa suomalaisen urheilun menestystarinoita

Talgraf Oy on ollut Suomen Salibandyliiton yhteistyökumppani vuodesta 2018. Salibandyliiton, F-Liigan ja maajoukkueen ylpeänä yhteistyökumppanina talgrafilaisille on hyvin tärkeää voida tukea suomalaista huippu-urheilua, junioritoimintaa sekä liikettä ja energiaa.

– Yhteistyö salibandyn kanssa on meille erityisesti arvovalinta. Talgrafin ”hyvää tekemässä” -ajattelutavan mukaisesti haluamme olla mahdollistamassa toiminnallisesti ja taloudellisesti terveempää urheiluseuratoimintaa Suomessa. Talgrafille on tärkeää, että lajimenestyksen ja harrastajamäärän kasvun myötä toimintaa pyritään kehittämään ammattimaisesti, Talgrafin toimitusjohtaja Toni Kemppinen kertoo.

Accuna tukee Salibandyliiton toimintaa

Suomen Salibandyliitto hyödyntää Talgrafin Accuna BI-ohjelmistoa talouden suunnittelussa, seurannassa ja raportoinnissa. Accuna on tuonut talouden hallinnan prosesseihin automaattisuutta ja tehokkuutta.

– Ennen Accunaa meillä oli jonkin verran haasteita saada budjetti tehtyä, sillä se tehtiin osin manuaalisesti, jolloin se vei myöskin paljon aikaa, muistelee videolla Suomen Salibandyliiton talouspäällikkö Claes Grapes.

Accuna-ohjelmistoon on jo valmiiksi tehty integraatiot lähes 100:lle eri kirjanpito- sekä muille taloushallinnon ja liiketoiminnan järjestelmille. Tarvittaessa myös uudet integraatiot hoituvat nopealla aikataululla. Accunan yhdistäminen kirjanpito-ohjelmistoon ja muut mahdolliset asennukset hoituvat käden käänteessä, jonka jälkeen pidetään hyvä huoli asiakkaan kouluttamisesta Accunan käyttäjäksi.

– Liikkeelle lähtö oli todella sujuvaa, sillä rajapintojen luomisen jälkeen käyttöönotto oli nopeaa. Helpotus oli erityisesti se, että yhteistyöhenkilö Talgrafin puolelta oli hyvin tavoitettavissa ja valmis auttamaan, mikä ei ole aina itsestäänselvyys uusia järjestelmiä hankittaessa, Grapes iloitsee.

Käyttäjäystävällinen ohjelmisto talouden- ja liiketoiminnan johtamiseen

Accuna sisältää jo valmiiksi kattavasti raportti- ja budjettipohjia, joita voidaan kätevästi muokata asiakkaan haluamalla tavalla. Käyttöönotossa asiakkaalle luodaan tarvittaessa räätälöidyt mallit ja opastetaan, kuinka voi itse kopioida ja jatkojalostaa aina uusien tarpeiden mukaan.

– Accuna on helppokäyttöinen ohjelmisto. Kun nämä rakenteet ja mallit on tehtynä pohjalle, niin Accuna on hyvin helppokäyttöinen niin budjetoinnin kuin hallitusraportoinnin ja sektorianalyysien osalta, Grapes kertoo.

– Olemme oikein tyytyväisiä ohjelmiston käyttöön. Rakenteiden pystytyksen jälkeen käyttäminen on ollut niin sanottua sujuvaa arkikäyttöä, Grapes hymyilee.

Moderni ja kehittyvä kumppani

– Talgrafista välittyy sellainen kuva, että se on moderni ja kehittyvä sekä ajan hermolla oleva niin yrityksen kuin ohjelmistonsakin osalta. Alusta saakka on välittynyt sellainen kuva, että Talgraf haluaa tehdä yhteistyötä salibandyn kanssa, Grapes iloitsee.