Taloustulkki Oy on vuonna 2013 perustettu asiakkaistaan aidosti välittävä tilitoimisto, jossa tehdään töitä innolla ja sydämellä.

Taloustulkki on yrityksesi strateginen kumppani liiketoimintasi tukena perinteisen kirjanpidollisen työn ohella sekä liiketoimintasi eri vaiheissa. Taloustulkki on täyden palvelun tilitoimisto, josta saat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Taloustulkki Oy:llä on käytössä modernit tilitoimiston raportointi- ja taloushallinnon ohjelmistot, joilla lisäät vapaa-aikaa ja tehostat työaikaa. Voit seurata yrityksesi taloutta aina ajasta ja paikasta riippumatta.

taloustulkki.fi

Ohjelmistot modernin tilitoimiston vaativiin tarpeisiin

Älykkäät taloushallinnon ja liiketoiminnan johtamisen ratkaisut Accuna BI ja Procountor palvelevat modernin tilitoimiston ja asiakkaiden tarpeita nykypäivän vaatimalla tavalla. Taloushallinnon sähköistäminen ja edistykselliset BI-työkalut tuovat toimintaan kaivattua tehokkuutta ja helppoutta sekä kasvattavat liiketoiminnan menestyksekkään johtamisen kyvykkyyksiä. Tilitoimisto Taloustulkin Sirpa Hirvasniemen mukaan Accuna ja Procountor -ohjelmistot tukevat loistavasti toisiaan tilitoimiston arjen monipuolisissa haasteissa.

Taloustulkki Sirpa Hirvasniemi - Accuna.

– Accuna ja Procountor ovat kumpikin suunniteltu omiin tarkoituksiinsa ja tekevät yhdessä kokonaisvaltaisesta talouden ja liiketoiminnan hallinnasta merkittävästi helpompaa ja täysin sähköistä. Procountorilla hoituvat kätevästi perinteisemmät päivittäiset kirjanpidon ja talouden hallinnan askareet, jonka jatkoksi sisäiseen laskentaan ja suunnitteluun tarkoitettu Accuna BI tuo puolestaan edistykselliset työkalut liiketoiminnan kokonaisvaltaisempaan suunnitteluun, seurantaan ja ennustamiseen, Hirvasniemi avaa.

– Tiedot siirtyvät näppärästi ohjelmistojen välillä, mutta muutoin ovat tosiaan aika itsenäisiä eri tarkoituksiin luotuja ohjelmistoja. Accuna-ohjelmiston hankinta on helpottanut työtämme selvästi, sillä BI-työkalun raportointi taipuu vaativampiin tarpeisiin ja tuo myös kaivattua visuaalisuutta. Accunalla muun muassa katsotaan historiaa kuvaavin raportein, päästään porautumaan aina vientitasolle asti sekä budjetoidaan ja luodaan kassavirtaennusteita. Eikä asioita tarvitse jatkotyöstää esimerkiksi Excelissä, Hirvasniemi kertoo.

Accuna on Taloustulkin päivittäinen työkalu

Taloustulkin ja sen asiakkaiden vaihtelevat talouden- ja liiketoiminnan prosessit hoituvat Accunan kattavilla raportoinnin, budjetoinnin, kassavirtaennustamisen ja konsernin ominaisuuksilla. Ohjelmiston toiminnot palvelevat loistavasti kaikkia asiakkaita erilaisine tarpeineen aina johto- ja hallitustasoa myöten.

”Accuna on ohjelma, jota kelpaa suositella”

– Accuna on meille todella tärkeä päivittäinen työkalu. Hyödynnämme sitä ahkerasti monipuoliseen kuukausiraportointiin sekä konserniyhdistelyihin. Accunan avulla saamme asiakkaille tuotettua kattavia ja selkeitä raportteja. Lisäksi budjetit ja kassaennusteet laaditaan Accunan tarjoamilla työkaluilla. Tämä on ohjelma, jota kelpaa suositella, Hirvasniemi iloitsee.

Yrityskohtaisesti räätälöityä talouspalvelua

Hirvasniemen mukaan Accunan Raportointityökalu taipuu moneen ja on helposti räätälöitävissä juuri kunkin asiakkaan tarpeisiin. Myös asiakaskohtaiset tunnusluvut ovat iso apu johdolle päätöksenteon tueksi. Suurin apu koetaan olevan konserni- ja dimensiokohtaisissa raportoinneissa. Raporttien visuaalisuus ja yrityskohtainen räätälöinti nähdään asiakkaiden keskuudessa yhdeksi suurimmaksi hyödyksi.

– Visuaalisuus ja räätälöintimahdollisuudet palvelevat upeasti asiakkaidemme tahtotilaa saada dimensioita ja konserniyhtiöitä kuvaavat kokonaistilanteet yhdelle A4:lle. Työkaluna pidämme Accunasta hyvin paljon, sillä se tekee helppoa raporttien muokattavuudesta ja konserni- sekä eri dimensioraporttien räätälöimisestä. Myös budjetointi- ja kassavirtaennustamisen työkalut ovat hyvin tärkeiksi koettuja kokonaisuuksia, Hirvasniemi kertoo.

Helppo myydä ja asiakkailta erittäin myönteistä palautetta

Hirvasniemen mukaan Accuna-ohjelmiston hankinta oli todella toivottu ja tarpeellinen Taloustulkille. Taloustulkki on saanut myös erittäin myönteistä palautetta asiakkailta.

”Kassavirtaennustamiselle on suuri tarve asiakasyrityksissä”

– Meidän tapauksessamme ohjelmistoa on helppo myydä asiakkaille. Monipuolisesta ja notkeasta raportoinnista, budjetoinnista ja kassaennusteesta saatu lisähyöty kattaa palvelusta muodostuneet kustannukset. Kassavirtaennustamiselle on suuri tarve asiakasyrityksissä, Hirvasniemi painottaa.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen Accuna BI-ohjelmistoon ja Talgrafiin yrityksenä. Asiakaspalvelu on nopeaa ja erittäin toimivaa – siitä iso kiitos. Raporttien räätälöinti vastaamaan asiakkaiden tarpeita on miellyttävää ja on mukava lisä saada raportit aina kunkin yrityksen omilla väreillä ja logolla, Hirvasniemi lisää.

Talgraf on aidosti ihmiseltä ihmiselle

– Yhteistyö Talgrafin kanssa on sulavaa ja asiakaspalvelu on poikkeuksellisen ystävällistä, joustavaa, nopeaa ja avuliasta. Käyttöönotto on toteutettu näppärästi ja huolellisesti ja se sujui erittäin hyvin.

”Asiakaspalvelu on niin mahtavaa, että siitä on kyllä erityisen hyvä mieli”

– Käytämme Accunaa paljon ja monipuolisesti. Arjessa joskus tulee ongelma ja tietystihän se pitäisi saada ratkaistua heti, koska raportteja yleensä jo odotetaan. Kuten jo mainitsinkin, asiakaspalvelu on niin mahtavaa, että siitä on kyllä erityisen hyvä mieli. Pitäkää siitä kiinni, että asiat ratkotaan heti eikä tule pitkiä jonotusaikoja. Aidosti ihmisen apu ihmiselle, Hirvasniemi kiittää.