fbpx

StatBun
All-in-one alusta

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen alustakokonaisuus lanseerataan markkinoille vuonna 2023. Aivan uudenlainen All-in-one alustaratkaisu älykkäämpään ja menestyvämpään liiketoimintaan.

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen alustakokonaisuus

Olemme tuomassa vuoden 2023 alkupuolella markkinoille aivan uudenlaisen all-in-one alustaratkaisun liiketoiminnan älykkäämpään johtamiseen. Helppokäyttöiselle, tekoälyä hyödyntävälle StatBun-alustalle voidaan tuoda yrityksen johtamiseen tarvittavat liiketoimintatiedot, työkalut, palvelut ja vuorovaikutuskanavat – kaikki yhdelle alustalle.

StatBun tarjoaa yrityksille ja niiden sidosryhmille maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen ja yksilöllisesti mukautuvan palvelukokonaisuuden. Yritysten tarvitsema liiketoimintatieto sekä helpot ja innostavat johtamisen työkalut ovat kaikki yhdessä paikassa, kunkin liiketoimintaroolin tarpeisiin mukautettuna. Ketterän alustan ansiosta yrityksissä voidaan keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen yhdessä sidosryhmien kanssa. StatBun on tulevaisuudessa myös vuorovaikutuskanava ja kohtaamispaikka kaikille eri sidosryhmäkäyttäjille.

Neljän tason yhteistanssia

StatBun koostuu neljästä sujuvasti toisiinsa integroidusta tasosta, joista käyttäjä valitsee käyttöönsä tarvitsemansa osiot. Pohjakerroksena on mukautuva integraatioalusta, joka on koko alustan ydin täynnä laaja-alaista liiketoimintadataa. Kakkostaso sisältää mittavan joukon innostavia ja älykkäitä johtamisen työkaluja. Kolmostasolta löydät älykkään markkinapaikan, joka toimii yritysten ja sidosryhmien kohdennettuna tuotteiden ja palveluiden myynti- ja ostokanavana. Neljäs taso on yrityksen ja sen sidosryhmien välinen saumaton yhteistyötaso, jossa käyttäjät saavat omiin tarpeisiinsa sopivat näkymät ja hallinnat.

StatBun liiketoiminta-alusta älykkäämpään johtamiseen - Talgraf.

Early access ja lanseeraus 2023

StatBun lanseerataan markkinoille vuoden 2023 alkupuolella. Voit jo nyt hakea Early access-käyttäjäksi ja olla mukana ensimmäisten joukossa ottamassa haltuun alaa mullistavan ratkaisun. Tutustu lisää ja käy tilaamassa uutiskirje StatBunin sivuilta, niin pysyt parhaiten kärryillä tulevasta.

Talgraf Oy - konsernijohtaminen.

Älykkäämpi liiketoiminta. Parempi suorituskyky.