fbpx

StatBun
liiketoiminta-alusta

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen tiedolla johtamisen alustakokonaisuus nyt saatavilla. Aivan uudenlainen All-in-one alustaratkaisu organisaatioille älykkäämpään ja menestyvämpään liiketoimintaan.

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen alustakokonaisuus

Olemme lanseeranneet markkinoille aivan uudenlaisen all-in-one alustaratkaisun liiketoiminnan älykkäämpään johtamiseen. Helppokäyttöiselle, tekoälyä hyödyntävälle StatBun-alustalle voidaan tuoda yrityksen johtamiseen tarvittavat liiketoimintatiedot, työkalut, palvelut ja vuorovaikutuskanavat – kaikki yhdelle alustalle.

StatBun tarjoaa yrityksille ja niiden sidosryhmille maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen ja yksilöllisesti mukautuvan palvelukokonaisuuden. Yritysten tarvitsema liiketoimintatieto sekä helpot ja innostavat johtamisen työkalut ovat kaikki yhdessä paikassa, kunkin liiketoimintaroolin tarpeisiin mukautettuna. Ketterän alustan ansiosta yrityksissä voidaan keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen yhdessä sidosryhmien kanssa. StatBun on tulevaisuudessa myös vuorovaikutuskanava ja kohtaamispaikka kaikille eri sidosryhmäkäyttäjille.

Neljän tason yhteistanssia

StatBun koostuu neljästä sujuvasti toisiinsa integroidusta tasosta, joista käyttäjä valitsee käyttöönsä tarvitsemansa osiot. Pohjakerroksena on mukautuva integraatioalusta, joka on koko alustan ydin täynnä laaja-alaista liiketoimintadataa. Kakkostaso sisältää mittavan joukon innostavia ja älykkäitä johtamisen työkaluja. Kolmostasolta löydät älykkään markkinapaikan, joka toimii yritysten ja sidosryhmien kohdennettuna tuotteiden ja palveluiden myynti- ja ostokanavana. Neljäs taso on yrityksen ja sen sidosryhmien välinen saumaton yhteistyötaso, jossa käyttäjät saavat omiin tarpeisiinsa sopivat näkymät ja hallinnat.

StatBun liiketoiminta-alusta älykkäämpään johtamiseen - Talgraf.

Älykkäämpi liiketoiminta. Parempi suorituskyky.