fbpx

Hyvinvointia ja viihtyvyyttä

Työyhteisömme ytimessä ovat mukavat työkaverit, vahva asiantuntemus, reippaan rempseä ja asiallinen yhteistyöilmapiiri sekä molemminpuolinen luottamus ja arvostus. Pidämme vahvaa yhteisöllisyyttä arvossa ja huolehdimme jokainen toistemme hyvästä työpäiväkokemuksesta sekä siitä, että meillä on vastapainoa mukavien työtehtäviemme rinnalle.

Yrityksenä vaalimme talgrafilaisten työhyvinvointia tarjoten hyvän työilmapiirin ja mielekkäiden työtehtävien ohella mahdollisuuksia osallistumiseen, vaikuttamiseen, kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia myös kattavin henkilöstöeduin, jotta meistä jokainen jaksaisi, viihtyisi ja voisi hyvin. Henkilöstöetujen lisäksi talgrafilaiset voivat valikoida henkilöstöetutarjottimelta itselleen mieluisimmat lisäedut.

Henkilöstöedut talgrafilaisten hyvinvoinnin tueksi

 1. Hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit
  Tärkeimmät henkilöstöedut voivat vaihdella henkilöstä toiseen, koska jokaisella on omat yksilölliset tarpeensa ja mieltymyksensä. On kuitenkin huomattava, että henkilöstöedut eivät ole vain materiaalisia etuja. Uskomme, että kaikkein tärkeimpinä asioina meidän jokaisen hyvinvoinnille on hyvä työkaveruus ja turvallisuutta sekä iloa tuova työympäristö. Arki maistuu mukavammalla hyvässä seurassa ja ilmapiirissä.
 2. Laadukkaat työvälineet ja -tilat
  Tarjoamme korkealaatuiset työvälineet sekä työssä tarvittavat ohjelmistot, jotta jokainen voi hoitaa työtehtävänsä mielekkäästi parhaalla mahdollisella tavalla. Modernit, viihtyisät toimitilamme tarjoavat vaihtoehtoisia ja säädettäviä työpisteitä erilaisiin tarpeisiin.
 3. Joustava työaika ja -paikka
  Ymmärrämme, että jokainen päivä ei ole samanlainen, minkä vuoksi työntekijöillämme on vapaus vaikuttaa työskentelyaikoihinsa. Luonnollisesti työtä voi myös tehdä juuri siellä, missä kukin voi hyvin ja työskentelee parhaiten.
 4. Lounasetu
  Tarjoamme kuukausittain ladattavan lounasedun, Edenred Lounarin, jonka ansiosta työntekijämme voivat pysähtyä nauttimaan virkistävän tauon työpäivän aikana.
 5. Työterveydenhuolto
  Yhteistyössä työterveyskumppaniemme kanssa pidämme huolen työntekijöidemme fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista.
 6. Sairauskuluvakuutus
  Hankimme työntekijöillemme sairauskuluvakuutuksen, joka on jokaisen turvana sairastumisen varalta ja oikeuttaa lakisääteistä työterveyshuoltoa laajempaan terveyden- ja sairaanhoitoon.
 7. Työhyvinvointia tukevat välineet
  Koska kehonhuolto on toisinaan tarpeen työpisteellä istumisen, lenkkeilyn, pyöräilyn tai mailapelikentiltä hankittujen jumien vuoksi, on toimistoilla hyvinvointia tukevia välineitä, joilla lihaksia voi pehmitellä tauolla tai kotikäytössä.
 8. Osaamisen kehittämisen polku 70-20-10
  Työ itsessään on ihan mahdottoman hyvä oppimisympäristö. Järjestämme sisäisiä oppimisen ja oivaltamisen tilaisuuksia, koko henkilöstömme sekä tiimin kehittämispäiviä ja huolehdimme henkilöstömme kanssa yhteistyössä ammatillisen osaamisen kehittämisestä. Henkilöstömme osaamisen kehittämisen tukena on myös koulutuslisenssimme. Uskomme vahvasti, että oppiminen jakautuu omatoimiseen tekemiseen, toisilta oppimiseen ja kokeilujen sekä muodollisten koulutusten kesken.
 9. TG-tiimitapahtumat
  Meille on tärkeää, että viihdymme hyvin yhdessä. Vaalimme yhteisöllisyyttä järjestäen mm. TG-päivät, visakahveja sekä vaihtuvia työyhteisökampanjoita.

 

Henkilöstöetutarjottimelta mieluisimmat lisäedut 

 1. Liikunta- ja kulttuurietu
  Kannustamme työntekijöitämme liikkumaan ja harrastamaan kulttuuria vapaa-ajalla tarjoten Edenred Virike-edun. Vuosittain ladattavan verovapaan edun voi hyödyntää valitsemiinsa harrasteisiin ja virkistysmahdollisuuksiin.
 2. Hierontaetu
  Koska hieronta tekee hyvää niin keholle kuin mielelle, voivat työntekijämme rentoutua hyödyntäen Edenredin kautta järjestettyä hierontaetua.
 3. Nettietu
  Moni meistä työskentelee kotitoimistosta käsin, joten myös tietoliikenneyhteyden järjestäminen on toivottu etu.
 4. Työmatkaetu
  Tuemme talgrafilaisten työmatkailua tarjoamalla työmatkaedun kodin ja työpaikan välisiä matkoja varten. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja Edenredin kautta järjestettyä etua voikin hyödyntää julkisen liikenteen matkakortteihin.
 5. Työterveyshammashuolto
  Suun ja hampaiden terveys on osa kokonaisterveyttä ja edistää siten myös työkykyä ja hyvinvointia. Edenredin kautta järjestettyjen hammashuoltopalvelujen avulla työntekijämme voivat ylläpitää kaunista hymyä.
 6. Työparkkipaikka
  Joskus tekee mieli mennä töihin autolla tai julkinen liikenne ei mahdollista sujuvaa kulkua. Voit käyttää etutarjotinta ainakin toistaiseksi työaikana tapahtuvaan pysäköintiin.

Bonuksena mainittakoon vielä Lomallo-verkoston edut, joita työntekijämme voivat hyödyntää halutessaan vapaa-ajan matkailuun.

 

Miksi juuri meille töihin?

Vakavaraisena, kasvava ja kehittyvänä yhteisönä tarjoamme työntekijöillemme vakaan työpaikan sekä vastuullisen arvopohjan.