Jani-Jukka Mård kumppanuusjohtaja Talgraf Oy.

linkedin. Jani-Jukka Mård

Maanantaista 4.1 alkaen Talgrafin kumppanuushallinnasta lähti vastaamaan tietotekniikan vahva generalistiosaaja Jani-Jukka Mård.

Jani vastaa Talgrafilla ohjelmistotaloihin liittyvistä kumppanuuksista, ohjelmistointegraatiomäärittelyistä sekä integraatioiden kautta tuotavan liiketoimintatiedon hyödynnettävyydestä. Tehtävässä kehitetään liiketoimintaamme pohtien mistä ja miten saamme haluamaamme dataa sekä kuinka sitä hyödynnämme.

Jani on aikaisemmin työskennellyt mm. kuntasektorin in-house-yhtiössä ja Valtion digitalisaation erityistehtäväyhtiössä. Tehtävärooleihin on lukeutunut aina IT-asiantuntijasta liiketoimintapäällikköön. Viimeisimpiä kokonaisuuksia, joiden parissa Jani on työskennellyt ja hionut ammattitaitoaan, ovat olleet ohjelmistorobotiikka, tekoäly ja BI. Janilla onkin laaja ja vahva kokemus yritysanalytiikasta, tuotekehityksestä, johtamisesta, ohjelmistoarkkitehtuurista, tekoälystä ja ohjelmistorobotiikasta.

Ihminen tehtävän takana

Jani on syntyjään oululainen ja asuu tällä hetkellä Rovaniemellä. Vapaa-ajallaankin intohimoisesti tietotekniikan parissa touhuileva Jani on koulutustaustaltaan myynnin, markkinoinnin sekä tietojenkäsittelyn tradenomi. Eikä siinä vielä kaikki, sillä filosofian ja kauppatieteiden maisterin paperitkin ovat tuloillaan. Muu ajanvietto kuluu puolison, koiran ja salibandyn parissa.

Triviaa

  • Erityistä mainintaa vaativa ja kunnioitusta herättävä saavutus on piirinmestaruus kartingissa.
  • Kehittyneen formulasilmän lisäksi vahvuutena erinomainen kyky puhua ATK:ta ja liiketoimintaa.
  • Muisteli haluavansa poliisiksi pienenä.
  • Kavereiden kesken lempinimi on Pasi. (Mikäpäs muukaan, ei vaatine tarkennusta)
  • Supervoima on olla oma itsensä.

Motto

Kaikki me syödään sammaa puuroa, jos joku muukin pystyy, miksi en minäkin 

 

Lämpimästi tervetuloa talgrafilaiseksi, Jani!

 

Henkilöstö