Jiihaa ja muita iloisia cowboyhuutoja! Perheyrityspohjainen yhteisömme on tiivistynyt entisestään, kun olemme saaneet yritykseemme uusia omistajia. Omistuspohjaamme on vahvistettu uudella työntekijäpohjaisella omistajaryhmällä sekä kahdella uudella yhteistyöpohjaisella omistajataholla.

Työntekijöistä omistajiksi liittyivät tässä vaiheessa Renne PöysäTeemu HeinänenToni KoskelaPavel Kauhanen ja Tuomas Nuorteva ja yhteistyöpohjaisiin omistajiin Antti Laitala sekä Ilkka Hietala ILH Invest Oy:stä. Omistajamuutoksen myötä alkuperäisinä omistajina jatkavat sekä Kärnän perhe että pääomistajana toimiva Kemppisen perhe, Toni ja Sanna Kemppinen.

Haluamme tässä vaiheessa osoittaa myös mitä suurimman kiitoksen yrityskokonaisuutemme entisille omistajille, Puuilo Oy:n perustaneelle Tuomaalaan perheelle yrittäjätaipaleemme mahdollistamisesta. Ilman merkittävää läsnäoloanne tämä ei olisi mahdollista. Olette mitä innostavin esimerkki yrittäjyydestä sekä yritystoiminnan kehittämisestä.

Palamme halusta tukea suomalaista yrittäjyyttä ja yritystoimintaa uusilla ratkaisuillamme

Olemme erittäin innoissamme siitä, että tuore työntekijäpohjainen omistusrakenteemme sekä arvokkaat omistajakumppanimme vahvistavat yrityksemme leveitä hartioita entisestään. Haluamme uudella omistuspohjalla tukea yrityksemme jatkuvaa sekä kestävää kehitystä ja sitä kautta mahdollistaa huippuluokan tuotteet ja palvelut kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme.

Vuosi 2021 tulee olemaan meille, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme merkityksellinen vuosi. Tuomme yrityskokonaisuutemme toimesta markkinoille useampia uusia tuotteita yritysten, tilitoimistojen, rahoittajien sekä muiden yrityssidosryhmien käyttöön.

Uusista tuotteista mainittakoon www.rahoitushakukone.fi -palvelu yritysrahoituksen tarjontaan ja hakuun sekä moderni liiketoiminnan johtamisalusta www.statbun.com. Samalla jatkamme vahvaa panostamista myös nykyisten tuotteidemme kehittämiseen.

Vahva luottamus ja monipuoliset kumppanuussuhteet luovat pohjan tulevaisuudellemme

Me Talgrafilla näemme kaikki asiakas-, yhteistyö- ja työsuhteet vuorovaikutteisina kumppanuussuhteina. Nämä suhteet pohjautuvat vahvalle molemminpuoliselle arvostukselle, luottamukselle ja rehellisyydelle sekä aidolle halulle menestyä yhdessä. Lopullinen päämäärämme on kuitenkin aina auttaa yrittäjiä ja yrityksiä heidän matkallaan kohti menestystä. Emme määrittele menestystä, mutta voimme olla avuksi mahdollistamalla fiksumpia päätöksiä. Se on tapamme tuottaa hyvää ympärillemme, myös näinä haastavina aikoina.

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme innostuksestanne ohjelmistojamme kohtaan. Suuri kiitos myös yhteistyökumppaneillemme osallisuudestanne ohjelmistokehitystyöhön. Olemme mitä mahtavin osoitus siitä, kuinka upeimmat asiat luodaan aina yhdessä.

Etsimme koko ajan joukkoomme asiasta innostuneita työntekijöitä, yhteistyökumppaneita sekä palveluntarjoajia. Erityisesti meidän matkassa viihtyvät ne, jotka ovat innostuneita kehittämään omaa toimintaansa ja tuottamaan ensiluokkaista arvoa yrityksille ja heidän sidosryhmilleen.

 

Toni Kemppinen
Yrittäjä- Toimitusjohtaja, Talgraf Oy

 

Talgraf Oy on suomalainen perheyritys ja positiivisella tavalla ylpeä siitä. Olemme Suomen johtava yritys omalla kapealla toimialallamme.

Tarjoamme yrityksille ja niiden sidosryhmille liiketoiminnan suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoratkaisuja ja palvelualustoja. Asiakkaitamme ja kumppaneitamme ovat tuhannet yritykset, sadat tilitoimistot ja rahoittajat, lukuisat ohjelmistotalot sekä monet muut yritysten ja yhteiskunnan sidosryhmätoimijat yhden hengen yrityksistä aina alan suurimpiin toimijoihin saakka. 

Meitä, asiakkaitamme sekä liikekumppaneitamme yhdistää aito innostus yritysten menestysedellytysten edistämiseen.