Talgraf Oy on Great Place To Work -sertifioitu työpaikka.

Great Place to Work -sertifiointi™ on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Työntekijäkokemus on tutkittu Trust Index -henkilöstötutkimuksella ja siksi sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin.

Yhteinen matka

Joskus tekee mieli nostaa hetkeksi kädet ilmaan ja hyppiä tasajalkaa. Nyt on yksi sellainen hetki. Kyllä, työstäkin saa innostua ja kiljua hetkellisesti onnesta. Olemme henkilöstömme kanssa kehittäneet työyhteisöstämme hyvän työpaikan ja saaneet työstämme Great Place To Work -sertifioinnin™.

Vaikka nyt on käsillä ilon hetki, niin työyhteisömme kulkema uudistumistaival on sisältänyt myös haasteita. Muutamia vuosia sitten henkilöstökyselymme tulokset olivat hyvät, mutta hyvistäkin tuloksista löytyi varsin perustavanlaatuisia kehittämiskohteita. Se, että perustimme sisäisen Paras työyhteisö -strategiatiimin ja asetimme tavoitteeksemme lähteä Great Place to Work -organisaation kanssa yhteiselle matkalle, oli meiltä osoitus siitä, että meillä oli aito halu tehdä tästä hyvä työpaikka mahdollisimman monelle.

Tämä tuntuu tänään ja tässä hetkessä erityisen hienolta. Olemme ylpeitä siitä, että yhteinen kehitystyömme konkretisoitui tähän tunnustukseen. ”Me teimme sen. Yhdessä, toisiamme tukien ja matkasta oppien”, kertoo Sanna Kemppinen. Aamulla juhlistimme asiaa henkilöstömme kanssa ja katsoimme kuvia matkan varrelta. Se oli hieno hetki!

Great place to work-talgraf-sanna-paivi-timo-tuomas.

Kohti parasta työpaikkaa

Kun tunnustusta hyvästä työpaikasta ajattelee vastuullisesti ja isossa kuvassa, niin tunnemme suurta ylpeyttä siitä, että saamme olla mukana kehittämässä suomalaista työelämää. Työelämä on läsnä arjessamme ja teemme joka työpäivä valintoja sen eteen millaisia kokemuksia ja tunteita saamme työstämme ja miten välitämme niitä toisillemme. On hyvä tietää, että meillä on erittäin paljon asioita, jotka ovat hyvin. Se tuo voimaa niiden asioiden pariin, joiden haluamme olevan vielä paremmin. Kun henkilöstömme tuntee ja kokee työpaikkansa hyväksi ja nauttivat työstään, niin tämä näkyy myös arvona niin asiakkaillemme kuin yhteiskunnalle.

Yrityskulttuuristamme tapaamme leikillisesti sanoa, että emme ole välttämättä paras työpaikka kaikille. Olemme ja haluamme olla sellainen erityisesti niille, jotka kokevat samanlaisen arvopohjan reiluudesta, rohkeudesta ja rajattomuudesta yhtä tärkeinä kuin me.